Natt Sumpslitet (2020-03-27)
Kategori: Tävling - Natt
Karta/område: Ursvik
Arrangör: Sundbybegs IK
Land: Sverige
Distans: Natt
Sträcka: 5,5 km
Sträcka: 8.79 km
Tid: 78:27
Genomsnittlig puls: 127
Maxpuls: 147
1. Stannade vid den första stora korsningen och hjälpte en liten tös med var hon var. När jag lämnade stigen så läste (såg inte det lilla kärret på kartan) jag att jag sprang till höger om stora kärret därför kom jag för långt till vänster men läste in mig vid stigpassagen.
2. Hängde på en löpare ner på stigen, dumt skulle gått mer rakt uppe på. Tycker att branten sträcker sig längre åt nordöst än vad kartan visar, därav en liten krok.
3. Rakt på.
4. Underligt med alla stigar, men såg branten och höjden och litade på det istället. (såg inte att det fanns en stig under ringkanten på kartan, men såg den i verkligheten och var förbryllad).
5. Mer problem med stigarna, står i korsningen ovanför kontrollen och får inte ihop det, ser nattstavens blänk men inga färger, så jag tänker att det kan vara vilken skylt som helst som blänker, men springer till slut ner på vinst o förlust.
6. Springer på stigen under kraftledningen men tror att jag är på stigen till vänster om den andra kraftledningen, ser i verkligheten att jag har kraftledning på höger sida om mig och är helt vilse i huvudet. Läser in mig vid korsningen efter om sträcket till 6:an där stigen som går ner är lika stor som den jag springer på och är därför osäker på var jag är, kollar av höjden och punkthöjden på väg till andra stigen och vet var jag är. Härifrån och hem så får jag gå i uppförsbackar.
7. Rakt på.
8. Fortfarande förvillande stigar och vägar.
9. Mer spring och promenad.
10. Tog fel stig, trodde jag sprang på stigen öster om sträcket och var helt vilse när jag kom ner till vägen.
11. Bara att springa.
12. Läste fel under tunnelbanebron och fick en extra krok och släppte förbi två löpare som försvann på vägen då jag gick i uppförsbacken på vägen.
13. Snett, vint och osäkert.
14. rakt på.
Mål. Spurtade så gott det gick.
Visa kommentarer (0)
 
Natt Sumpslitet (2020-03-27) Natt Sumpslitet (2020-03-27)