Natt-DM 2014 (2014-09-12)
Kategori: Tävling
Arrangör: Täby OK
Distans: H45
Sträcka: 8.38 km
Tid: 66:48
1.Känns väldigt ovant att springa på natten. Första natt-tävlingen faktiskt förutom nån natträv hemma.
Tar det lugnt och följer stigen.
2.Går ganska bra, lite tveksamt sista biten.
3.Går lite mycket åt höger på slutet men styr in rätt.
4.Känner mig osäker när jag inte ser något kärr och börjar zigzacka. Borde bara kört vidare på kompassen lite längre. Tar ett par minuter.
5.Går sakta och sen är den bara där.
6.Tar säkra vägvalet med stigen runt och in bakifrån. Ser en kontroll i slutet och viker av stigen lite för tidigt men fortsätter sen åt rätt håll.
7.Tillbaka samma stig. Inser när det börjar gå för mycket uppåt att jag går på en paralellstig och viker ner från höjden till andra stigen. Elljusspår nästan helavägen fram. Kommer en annan löpare som hjälper lite in mot kontrollen.
8.väg..
9.över höjden tänker hålla lite höger så jag kommer ner mot ängen men ser nu att det blev kanske för mycket. Går bra ändå.
10.Lite mycket höger men viker in mot höjden på slutet och kommer rakt på.
11.Vatten och sportdryck behövdes, svettades grymt mycket.Kompass upp mot höjden, lite osäker riktning.
12.Ner mot ängen, laddar på på elljusspåret, undrar varför det är elljus, borde bara vara en stig. Viker av genom kärret och kommer på rätt stig.Går förbi kontrollen men ser den för att jag sveper med lampan fram och tillbaka.
13.Hamnar i diket och följer det en bit, tar mig upp på elljuset och springer runt, viker av mot branterna och går förbi allihop till jag kommer till rätt.
14.Försöker hålla höjdkurvan runt. Kommer till fel brant och ser folk komma uppifrån och ser reflexen och får klättra upp.
15.Springer stig, viker av och hittar diket som jag följer en bra bit. Kommer till ringen och går runt i ringkanten. Varför? Såg kanske en höjd som verkade intressant...
16.Ganska rakt på men lite osäkert på slutet, kontrollen satt på en sten uppe på en större sten/höjd.
17.rakt på
18.-
Mål. sprang upploppet tillsammans med Gunnar
Visa kommentarer (0)
 
Natt-DM 2014 (2014-09-12)