Novembertävlingarna Medel (2021-11-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lida
Arrangör: Tullinge
Distans: H50 Medel
Sträcka: 4,1 km
Sträcka: 4.85 km
Tid: 38:55
Mediokert skulle man nog kunna titulera dagens lopp. Inte dåligt, det kan man inte säga, men lite för många små misstag på en så pass lätt bana. Tyckte dessutom att kroppen inte riktigt var med på noterna.
1. Jobbig start uppför och lite trassligt. Lyckades inte nyckla ut om det fanns en smartare väg.
2. Lite förvirrande med den inbördes storleken på stigarna som man korsade. Skidspåret med regelrätta lyktstolpar var avgjort större än den stora stigen. Men stabil sträcka.
3. Äsch, läste höjdkurvorna fel, trodde att sänkan låg på baksidan av höjden (klart vanligare kontrollplacering). Tyckte att det var märkligt att välja den knapp märkbara inbuktningen som en kontrollpunktssänka. Hehe, tänk att det alltid går att pressa in verkligheten i en förvriden tankebana. Det blev en liten krok.
4. Helt ok
5. Rätt ok, lite tveksamt kanske
6. Börjande lite snett, men rättade till.
7. Höll på att gå snett mot slutet, men lugnade ner och tog tiden som krävdes för att gå rätt. Får vara nöjd med det beteendet.
8. Rätt trivial.
9. Hade varit bättre att gå rakt på eller kanske korsa det gröna där et var som smalast lite till höger. Men jag kan inte klaga på genomförandet av mitt val.
10. Ähmen! På väg helt rätt, lyfter blicken och ser inte den förväntade höjden framför. Däremot ser jag en annan till vänster. Utan någon som helts dubbelscheck drar jag dit. Sådana krokar har man inte råd med på den här banan.
11. Ok
12. Planen var att hålla linjen, när jag misslyckades med det överkompenserade jag och tappade några sekunder.
13. Fattar inte hur jag kunde springa så snett. Lyckades i alla fall rätta till.
14. Kom en snabbare yngre löpare bakifrån, men jag gjorde jobbet, tog det lugnt och höll undan ner till kontrollen.
15. Drogs med av den yngre löparen och var lite nöjd med det, min sega kropp kunde behöva lite draghjälp så här på slutet tänkte jag. Men det var ingen bra rygg. Kostade placeringar.
16. Snett igen, vilket kostade några sekunder.
17. Trivial.
18. Ingen dunderspurt precis även om jag försökte sträcka ut.
Visa kommentarer (0)
 
Novembertävlingarna Medel (2021-11-13) Novembertävlingarna Medel (2021-11-13)