Trekvällars E3 (2021-07-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Ravinen
Distans: H50, Medel
Sträcka: 3,5 km
Sträcka: 4.86 km
Tid: 45:09
Revansch att utkräva! Men det gick åt fel håll. Hur uselt som helst. Demonstrerade en imponerande oförmåga att genomföra orienteringsjobbet. Svårt att hitta något positivt att ta med sig från detta. Winsplkits räknar bomtiden till 13.37
1. Okej då, bra start om än lite tvekan i ringen.
2. Okej då, bättre fortsättning
3. Lite lurig kurvbild, lite tvek innan jag genomskådade den.
4. Kan varit här loppet sket sig. Enligt Livelox har jag klivit på kontrollen utan att se den. Verkar även haft koll på längden för jag stannade precis efter den osedda skärmen och undrade vad i hela friden. Blev en liten utflykt på en minut och 20 sekunder innan stämpling. Grrrrr!
5. Litet stresspåslag av bomen och då väljer jag att tappa fokus. Svårbegripligt! Förvirringen när jag försöker att ta tag i det blev total. Tyckte mig se stora sankmarker överallt. VAe rpå väg rätt ett tag, men drog ett varv till. Totalt katastrof, Drygt fem minuter i sjön och dagen förstörd.
6. En olycka kommer sällan ensam, lurad upp på läktarn av vad jag uppfattade som sankt. Två minuter till.
7. Inget försvar annat än att jag försökte läsa på sankmarkerna. Inte rätt för det såg sankt ut överallt. Ytterligare en dryg minut åt skogen.
8. Missförstod höjdkurvorna vilket kostade ytterligare en minut, eller nästa i alla fall. Framförallt resulterade det i fem-i-rad! Bomtider alltså. Vikken prestation!
9. Valde stiglöpning en bit, avslutningen helt ok.
10. Bra, men trots att jag försökte vara noggrann på slutet kändes det som bingo. Hade i alla fall tillräcklig koll för att pröva åt vänster.
11. Satte fart, kändes busenkelt. Klarade inte av det. Blev förvånad när jag kom tillbaka till 10:an. Hur usel får man vara? Förvåningen var så stor att jag vände tillbaka till den ytterligare en gång för att stämpla. Tänkte att jag kanske stämplat vid fel skärm första gången. Det hade jag inte. Hade till och med kollat kodsiffran. Varför är min hjärna inte samarbetsvillig? Nästan tre minuter.
12. Ok
13. Gick ner på kanten alldeles för tidigt. Kostade tid, men inga stora problem.
14. Rätt bra.
15. Ok
16. En formalitet.
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars E3 (2021-07-06) Trekvällars E3 (2021-07-06)