DM Medel (2020-09-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Grödinge kyrka
Arrangör: Tullinge
Distans: H50
Sträcka: 3,4km
Sträcka: 3.8 km
Tid: 30:55
Firade halvseklet med ett bra lopp. Kanske var det inte riktigt så bra som jag inbillade mig. Det var väl rätt lätt förstås. Men hade mina motståndare varit lite sköna hade de ändå låtit mig få ett DM-tecken med den här insatsen. Majoritet av startfältet fattade det, men 17 stycken var inte helt och hållet inne på den linjen. Förresten, en helg utan bomtider på Winsplits känns tämligen unikt för undertecknad.
1. Jobbigt med start uppför. Inte minst den psykiska påfrestningen att det går så himla långsamt när man vill iväg. Inte helt fokuserad däruppe. Sprang och kollade en skärm helt i onödan. Men hade i alla fall inga problem att hitta rätt därifrån.
2. Bättre, rakt på.
3. Helt ok.
4. Inte så mycket att bråka om.
5. Tycker nog inte att kartan var riktigt bra här. Kändes som att det var något slags öppen mark. I alla fall var det on om träd. Förvirrade mig en del och kostade några sekunder.
6. Inte så tokigt.
7. Helt ok, även om skärmen dök upp lite oväntat ett par meter tillvänster om mig innan jag trodde att jag var framme.
8. Rätt snygg linje.
9. Inte helt fokuserad på slutet, kostade några sekunder.
10. Lite förvirrad halvvägs, tyckte kanske inte att branterna där var så mycket att skryta med. Ordnade upp sig så småningom, men tveksamheten lyste igenom hela sträcka, och kontrolltagningen var lite för blek.
11. Inga kontrollbeskrivningar pga corona så jag tycker att jag är lite ursäktad som siktade på den gula lilla ringhöjden. Den syntes på långt håll även om jag inte riktigt fattade varför just höjden var gul. Hur som helst saknade den skärm och förvirrad stod jag ett antal sekunder innan jag fattade att det var stenen som var målet.
12. Rakt på.
13. Noggrann, ville inte bränna ett bra lopp. Klart lurig kontroll med tidig start. Gissar att den var otroligt mycket lättare senare på dagen.
14. Sprang på
15. Sprang vad jag hade
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel (2020-09-06) DM Medel (2020-09-06)