Höstlunken (2019-11-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Flottsbro
Arrangör: Snättringe
Distans: H40 Patrull
Sträcka: 9,5km
Sträcka: 11.77 km
Tid: 105:45
Glömde klockan hemma så det är brorsans spår, men vi sprang förstå rätt lika. Om tävlingen som sådan kan man konstatera att folk inte är så bokstavstrogna. Heter det Höstlunken skall man väl lunka, inte springa som galningar i skogen?
1- Jag missade startpunkten som kom lite väl tidigt, så det blev lite förvirrat. Men vi letade oss fram.
2- Enligt plan. Mest förvånande var björnen i skogen, strax innan kontrollen. Men den stod still och visade sig vara en staty.
3- Inte jättevass kontrolltagning precis-
4- Utgången kan man ju fundera på. Därefter enligt plan.
5- Rakt på.
6- Idén var nog att gå brantare till stigen, typ på linjen. När vi väl nådde den hade vi en lätt förvirrad konversation. Jag fick för mig att vi hade missat vår stig och landat på den genom de gröna som vi sprang till 4:an. Höll därför på att göra bort oss på stigarna, men Fredrik styrde upp.
7- Vi bestämde oss för att gå höger nedanför Flottsbrobacken. Gick bra fram till vätskan som vi behövde. Men där blev det kö, för det fanns inget upphällt. Sekunderna rann iväg rätt rejält. Sedan valde vi att inte runda på asfalt utan gena lite. Lyckades inget vidare och tveksamt om vi tjänade på manövern, men roligare än asfalt. Avslutningen undermålig. Först gjorde vi bort oss på stigarna och sedan i själv attacken.
8- Klart bättre!
9- Undrar om det var rätt att gå höger. Det var segt att klättra upp på slutet och dessutom spikade vi inte.
10- Vi skulle till kraftledningsstolpen. Jag sprang vänster men Fredrik vred upp trogen planen. När vi möttes bortom kraftledningen, missade vi stigen ner vilket vi nog förlorade en del tid på. Sedan rätt till vätska enligt Fredriks plan. Själv blev jag lite förvirrad eftersom jag siktad på en annan vätskekontroll. Avslutningen helt ok.
11- Brorsan är vass på kortkontrollerna!
12- F pratade om en stigtratt, jag kontrade med grusplanen. När han med rätt stig under fötterna plötsligt vek höger för att söka grusplanen blev jag en smula förvånad, men fick skylla mig själv. Tveksamt sista biten.
13- Bra, kanske inte snabbt, men bra.
14- Rätt snyggt.
15- Fredrik drog på, utmärkt.
16- Ner till asfalten var planen, fast nog borde vi ha genat mera. Andra halvan av sträckan bra.
17- Antagligen lite väl långt från linjen. Fick lite hjälp av ett par yngre förmågor som ledde oss sista biten tillskärmen.
18- Vi hade väl ingen riktig plan. Väl uppe på platån var det gula och det gröna inte så lätt att läsa på. Vi tappade tid.
19- Inga problem.
Visa kommentarer (0)
 
Höstlunken (2019-11-03) Höstlunken (2019-11-03)