StockholmCity Cup #3 (2018-05-30)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kristineberg
Arrangör: Södertörn, Sundbyberg
Distans: 2,5km
Järnspikar, glömde klockan hemma. Med mitt track record skulle man kunna tro att det var för att förebygga undanhållande av bevis för att ha minsta chans att vara godkänd. Högst undermedvetet i sådana fall. Har lite snabbt och slarvigt försökt att rita in hur jag sprang och vill påstå att jag faktiskt undvikit regelbrott.
1. Bestämde mig för att det var säkrast att tidigt springa till rätt mellanrum bland pelarna och följa det till kontrollen.
2. Hade inte förmåga att se återvändsgränden vid vägvalet. Bestämde mig för att gå upp höger direkt för att få en enkel resa till kontrollen. Dessbättre hängde jag med på kartan och upptäckte återvändsgränden. Svor lite över att jag vikt höger från början, men det visade sig vid närmare granskning efter loppet inte alls vara dåligt.
3. Trasslade mig ner ok.
4. Dessvärre drabbad av tillfällig riktningsförvirring. Den inre kompassen är verkligen inget att lita på. Identifierar dammen men fattar inte varför det bågformade huset inte ligger på andra sidan. Total förvirring och hjärnsläppt stapplar jag en icke-försumbar bit på det öppna innan jag tar mig i kragen, kollar riktiga kompassen och kan springa. Vägrar först att tro på den innan jag kutar rätt.
5. Identifierar att det är långt höger och att S-trappan ser ut att vara tidskrävande. I min iver att undvika denna blev det ett större S. S-trappan hade varit snabbare, lite beroende på trängsel. Kunde ha genomfört mitt vägval mycket mer distinkt.
6. S-trappan lockade inte nu heller. Men vägen nerför berget bland soldyrkare var inte princip optimal.
7. Trivial
8. Två gånger hade jag avfärdat S-trappan. Varför då ta den nu när den verkligen var det sämre alternativet. Jag hade ju rekat rätt väg när jag sprang till 5:an. Märkligt nog relativt bra sträckplacering. Hur går det ihop?
9. Vänster eller höger? Undrar om det spelade så stor roll?
10. Såg inte långa trappan som ledde till kontrollen. Otroligt nöjd därmed till att ta ett par sekunder för att välja vänstervägvalet. Kanske inte fel, men jag tabbade mig rejält när jag väl kom ner till kontrollen och obegripligt vek höger. Vilken tabbe!
11. Inledningen på en trivial och rätt trist avslutning. Synd, för första halvan av banan var riktigt kul och bra lagd.
12. Man borde kanske ha fattat att mikrovägvalet rakt på i ringen inte var optimalt. Runda på asfalten hade sparat ett par sekunder.
13. Endast där för att styra folk till asfaltsstigen.
14. Endast för att styra folk. Inte lättgenomskådat varför, men säker av något skäl.
15. Inget att bråka om, tror inte att det möjliga högervägvalet kan ha varit snabbare.
16. Tror att övre vägen var rätt.
17. Varför?
18. Otroligt. Plötslig slår oron till. Fattade inte att den skulle sitta nere vid vägen. Stannade flera sekunder för att läsa kartan och tappade ett gäng placeringar i resultatlistan.
19. Svårspurtat nerför.
Visa kommentarer (0)
 
StockholmCity Cup #3 (2018-05-30) StockholmCity Cup #3 (2018-05-30)