Närkekvartetten Dag3 (2013-05-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lockhyttan, Kilsbergen
Distans: 5,1km
Sträcka: 5.65 km
Tid: 36:03
1. Bra start!
2. Tanken var att studsa på grönområdeskanten, vilket jag bevisligen gjort. Problemet var bara att allt var grönt där. Tappade lite greppet då och redde upp det genom att vika ut vänster och stämma av position vid stenarna.
3. Bra
4. Börjar bra fram till strax efter kraftledningen. Känner att jag börjar tappa greppet lite och famlar mig fram ner i sluttningen. Stannar upp vid det gula och tittar på de små höjderna precis intill, men kan inte greppa var jag är. (Det gula området var inte mer öppet än övrig skog). Har iaf en känsla av att jag singlat ner till vänster och börjar därför famlandes ta mig åt höger där jag läser in mig på en punkthöjd till slut och kan ta kontrollen. Bomtid 1:10.
5. Tungt uppför, men ganska lätt kontroll.
6. Samma här med det gula, det går inte att urskilja. Blev därför väldigt passiv i ringen.
7. Gick ganska bra till ringen, såg de två kärren nedanför mig efter 2/3 av sträckan och viste att jag låg bra i kurs. Stämde av en stor sten i ringkanten, men brydde mig inte om kompassen och hoppade bara in i ringen. Väldigt onödig miss.
8. Svår kontroll, var ganska tätt och jag famlade mig fram till den.
9. Övervägde att ta stigen vänster om berget, men trodde det skulle bli för långt runt. Inser i efterhand att det hade varit rätt för mig. Började vara sliten i benen, och hade garanterat tjänat på att ta stigningen på stig istället för i skogen med all blåbärsris. Trodde jag skulle få fin ingång efter kalhygget, men det var väldigt tät skog och dålig sikt.
10. Bra, men börjar vara sliten i benen nu.
11. Lite snett.
12, 13, 14 och 15. Bra.

Var en tung dag, benen vissnade snabbt. Märks att jag inte sprungit många pass. Hur som helst kul att få orientera!
Visa kommentarer (0)
 
Närkekvartetten Dag3 (2013-05-11)