Mila by Night E4 - 2 (2015-02-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Enskede
Arrangör: Centrum
Distans: Natt, masstart
Sträcka: 6,8km
Sträcka: 8.58 km
Tid: 59:51
9. Onödig inledande båge efter andra löpare.
10. Ville att det skulle vara smart att runda vänster, men fick välja bort det. Ingen vidare avslutning.
11. Vägvalssträcka! Nästan så att det hade vara värt att fundera på att gå ut bakåt, omfattning höger ner vid vattnet. Men man skulle nog ha passerat Järnvägen öster om åttan. Jag är i alla fall nöjd med min väg efter järnvägspassagen.
12. GPS:en inte riktigt med på noterna (inte förra kontrollen heller). Vägvalet via 13 det enda rimliga, i alla fall vad jag kunde och kan se.
13. Upp igen.
14. Valde aktivt bort övervägen och fick passera 12:a på nytt. Tror att det var rätt.
15. På andra kartan kollade jag inte en enda kodsiffra, eftersom kontrollerna var självklara. Så även denna, ner till vattnet och sedan ta den längs stigen. Jag ÄR inte korkad, har bara lite otur när jag tänker! Någon poäng med fulgaffling i detta läge fanns inte, men så här i efterhand begriper jag att det kan finnas en poäng med en separat kontroll för Herrklassen, så att de i slutskedet inte störs av fipplande pöbeltomtar. Eller så var det ren elakhet att lägga två kontroller ring i ring. Jag menar bevisligen är det bara undertecknad (och eventuellt någon stackars Göteborgare) som faller på sådant. Känns som att sparka på någon som redan ligger.
16. Sista uppförsbacken lite jobbig.
17. Försökte hålla tempo för att inte bli ikapp- och omsprungen, men det var ingen riktigt nära.
Visa kommentarer (0)
 
Mila by Night E4 - 2 (2015-02-11) Mila by Night E4 - 2 (2015-02-11)