Attunda medel (2014-08-24)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hansta
Arrangör: Attunda
Distans: H40
Sträcka: 4,0km
Sträcka: 4.56 km
Tid: 34:30
Där satt den! Vet inte om Winsplits någonsin tidigare saknat röda fält i min rad. Nu gäller det att inte bli mallig. Efter att ha lidigt länge av sviktande självförtroende är risken brutal att en framgång som denna stiger mig åt huvudet. Upplagt för katastrofbommar nästa vecka…
1. Kontrollerat!
2. Startade hyfsat tidigt som nummer sex i min klass. Ändå tydlig tendens till spår.
3. Rent!
4. Rundning av det gröna. Säker avslutning trots att jag först trodde att sänkan pekade åt ett annat håll.
5. Bra!
6. Ut till stigen, bestämde mig för att följa den för kort instick. Antagligen snabbare rakt på. Eventuellt lite säkrare.
7. Riktigt dålig rikting ut till vägen. Sedan dålig riktning igen. Rädddade upp det med bibehållen fart. Flyt!
8. Ut till vägen. Sedan litet felbeslut att inte springa väg och gena till andra stigen. Fastnade i stället för att ta första stigen och korsa över till den andra. Hade inte varit så tokigt om jag inte blivit stoppad av en kvinna som ville veta var vi var. Elakt! Tog mig förvisso bara ett par sekunder att upplysa om det, men det rubbade mina cirklar och tärde på mitt fokus. Jag vek av alldeles för tidigt och fick trassla i grönt. När jag kom ut till stigen bestämde jag mig för att säkra genom att dra söderut till stigkorset och pipa in därifrån. Gick åt skogen för jag missade stigkorset. Fixade kontrollen ändå.
9. Ok
10. Hade antagligen varit bättre att köra på linjen. Men det blev inte så dumt att runda höjden, springa stig och fortsätta i tangentens riktning.
11. Varningsklockor klämtade för gropen. Men med en uppfångande väg bakom kändes det rätt lugnt. Prickade hyfsat.
12. Valde mellan vänster, några meter stig i riktning mot kontrollen och en lätt högerböj för att slippa det gröna. Gick bra.
13. Drog över kärret i hyfsad riktning. Noggrann koll på branterna och stigen. Orolig för att sabba ett bra lopp i slutskedet. Skönt när skärmen satt där jag ville.
14. Började på linjen innan jag insåg att jag skulle söka stigen söderut.
Visa kommentarer (0)
 
Attunda medel (2014-08-24) Attunda medel (2014-08-24)