Gålö (2013-03-10)
Kategori: Träning
Karta/område: Gålö
Arrangör: HSOK
Sträcka: 7,0km
Sträcka: 8.25 km
Tid: 77:55
Träning på Gålö. Fantasktisk marsdag!
1. Opasserbart rakt fram. Börjar höger mest för att Egil stack vänster. Tveksam ingång på grund av osäker riktning. Sedan tog det tid i ringen för att jag räknade fel på punkthöjderna.
2. Liten rundning av höjdkurvor sedan på linjen. Väldigt jobbigt. Orkade inte hålla samma tempo som Jakob, Jesper och P-O. Sprang rätt mycket i deras spår. Lite knepigt på slutet. Trodde att jag var framme vid höjden före.
3. Försökte hitta löpbarast möjliga väg utifrån snöförhållandena, därav bågen. Kontrolltagningen sisådär. Ser Egil komma från höger kanske från stigen?
4. Ner på stigen och löpbart skoterspår. Extrem skillnad mot att pulsa så jag följde det länge. Såg att P-O & Co hade gjort likadant. Långsamt upp, men bra, rakt på.
5. Ner och så åter igen några meter på skoterspår. Hittade sedan hyfsat löpbar snö. G änget före sprang på det ljudgula.
6. Rätt bra
7. Inte bra. Tanken var att hålla rätt höjd med högerhanden i nästa höjdkurva. Misslyckades att ”svänga” och gled ner alldeles för långt.
8. Lite vingligt. Sprang rakt över snitseln, men trodde inte att jag var framme. Blev förvånad när jag kom ner på stigen. Fick vända upp och göra en krok. Nästan 3 minuter bort.
9. Ner och följde skoterspåret. Sedan blev det rena lycka att löpa på barmark. Så bra att jag struntade i vart jag skulle. Nyktrade till när jag skymtade vägen nedanför. Orineteringen bättre därifrån.
10. Bestämde mig för att skita på storstigen utifrån antagandet att ett skoterspår där skulle spara mycket tid. Jobbigt att komma dit över höjderna, men det gick bra. Följde sedan stigen, men genade inför den vida svängen. Att jag då sprang i det gröna var åtminstone delvis medvetet. Snön i det gröna visade sig vara grund och bära bra. Upp på stigen igen och märkte då att ingen skoter hade kört där. Utomordentligt jobbig snöpuls.
11. Valde höger. Jobbigt!
12. Stenen syntes på långt håll.
13. Full koll hela vägen.
14. Försökte leta löpbarhet. Vet inte om jag lyckades så bra.
15. Såg inga punkthöjder där de fanns på kartan. Fanns en rad av något lite längre söderut, men ingen snitsel. Gjorde en vägmarkering vid den sista även om jag såg att den var alldeles för nära skogsdungen i havskanten.
16. In till skogsbrynet där snön var mer förhandlingsbar.
Visa kommentarer (0)
 
Gålö (2013-03-10) Gålö (2013-03-10)