Kringelträffen Medel (2011-04-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Järna
Arrangör: Södertälje-Nykvarn
Distans: H40 Medel
Sträcka: 4.01 km
Tid: 39:18
Genomsnittlig puls: 71
Maxpuls: 159
Ca 5 minuters bomtid. Sprang för långt till 8:an. Räddades av att jag hittade 9:an, vände och tog 8:an. Sedan bommade jag 9:an ändå fast jag just varit där :-(. I övrigt ett hyfsat lopp.

1. Svårt att hålla riktningen uppför. Grönområden lyckades jag inte läsa på. Slår på branten till vänster och kan därifrån ta kontrollen. Inte perfekt, men skönt att vara igång.

2. Genom det gröna (skulle man ha rundat vänster?) Läser in mig bra när jag är igenom.

3. Är på väg att gå för långt höger, men ser stenen.

4. Hittar inte något bra vägval. Går på linjen, med lite stig i mitten. Andra halvan är jag lite illa ute. Har inte full koll. men kommer fram till blockterrängen. Därifrån bra, stämmer va branten och sankmarken före.

5. Rakt på.

6. Rakt på, lite tveksam.

7. Försöker minimera grönt genom att gå lite höger. Har tur och kommer så småningom till dubbelstenarna. Därifrån kontrollerat.

8. Känner att jag har flyt. Hög fart. Lyckas inte stämma av formationerna, men inser att jag är för långt ner. VIker upp men nästan vid kontrollen väljer jag att fortsätta. Hittar en annan kontroll. Inte min, fortsätter ytterligare (värdo). Hittar 9:an(!). Kunde mycket väl ha sprungit vidare mot diskning, men komemr på att jag inte tagit 8:an. Vänder och tar den kvickt. Tillbaka mot 9:an, men lyckas bomma den! Usch!

10. Bra på linjen

11. Bra koll, bra fart

12. Inte illa

13. På linjen till stigen, in i det gröna. Då dyker plötsligt två D21 uypp framför. Jag hakar på. Undrar varför de går så långt till höger. Hjärnan säger vänster, men jag fortsätter efter. När felet är konstaterat (de hade förstås inte samma kontroll) kan jag vika upp och stämpla, men det kostade nog en minut.

M. Rasslar ner vänster om linjen. Det var nog snabbast.
Visa kommentarer (0)
 
Kringelträffen Medel (2011-04-23)