Trekvällars Etapp 2 (2012-07-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: Ravinen
Distans: H40 Medel
Sträcka: 4,4km
Sträcka: 5.04 km
Tid: 39:04
Vet inte om att köra bil tur och retur Linköping är en optimal uppladdning, men farten var i alla fall högre i dag. Orkade hyfsat till 6:an sedan fick jag sänka lunken något.
1. Rätt bra ända tills i ringen. Springe för långt och får vända tillbaka. Kostade en halvminut.
2. Ok
3. Dålig riktning, får syn på kontrollen i ögonvrån.
4. Transport
5. Transport, jobbigt uppför
6. Ok
7. Tänker att jag ska dra nytta av gårdagen och bestämmer mig för att sikta på krafteldningen. Underkänd utgångsriktning. Minns inteden kraftiga högersvängen. Följde väl antagligen kraftledningen. Sedan en formsak, men jag går en höjdkurva för långt ner på slutet och tappar lite tid.
8. Rakt på.
9. Inga problem.
10. Som att springa mot en tratt med uppfångande kraftledningsböj. Utnyttjar inte riktigt det till fullo. Kanske pga trötthet, kanske för att jag är orolig att hamna alltför långt ifrån trattens spets om jag bara kutar på. Blev väl hyfsat, men kunde nog ha gått fortare.
11. Lite vingligt. Är först på väg in i första grönområdet.
12. Identifierar detta som en högriskkontroll. Kul, för vanligare är väl att det brukar vara hyfsat lätt på slutet vilket gynnar löpstarka. Tänker i skogen att här kan riktigt duktiga orienterare eller såna med flax vinna mycket tid. Själv bestämmer jag mig för att gå på säkerhet och undvika att tappa massa tid. Jobbigt uppför. Därefter är jag alltså medvetet väldigt defensiv, försiktig och noggrann. Funkar.
13. Ser risk även med denna, skönt att gå rakt på.
14. Tappar glasögonen halvvägs och får stanna. Rädd att missa, klarar kontrollen hyfsat. Skönt.
15. Ingen kanonspurt precis. En etapp kvar.
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars Etapp 2 (2012-07-03) Trekvällars Etapp 2 (2012-07-03)