Centrum Team Sprint ÖM8 (2012-05-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: KTH - Lilljansskogen
Arrangör: Centrum
Distans: ÖM8
Sträcka: 4,6km
Sträcka: 4.38 km
Tid: 29:55
1. Satte i väg i sprintfart. Säker på att jag slagit på klockan, men den var tydligen inte i gång. Blir besviken om jag inte har en bra sträckplacering.
2. Inga problem.
3. Bra koll och fortfarande bra fart. Klurar lite på vad det kan vara för skala.
4. Söker stigen – bra. När jag närmar mig femman tror jag att jag skall ha den och tar den bra, men onödigt förstås. Tänker sedan att jag skall hålla höjd. Tycker att jag har bra koll men av någon anledning ser jag inte kontrollen fast jag är alldeles där. Fortsätter ner längs åsen utan resultat. Antagligen har jag sprungit lite för fort för hjärnan funkar inte. Tar alldeles för lång tid innan jag får ordning på verkligheten. Men det är ju lite knepigt när kontroller hänger där man redan varit.
5. Tillbaks till 5:an samma väg, håller höjd även denna gång.
6. Tycker att utgången och vägvalet är bra! Enkel väglöpning. Men orken är slut.
7. Enkelt men jobbigt.
8. Jobbigt, det går inte så fort.
9. Bra.
10. Börjar på vägen, tror inte att det var så dumt, men eventuell hade det varit bättre att gå på linjen. På väg rakt mot kontrollen men nu spelar tröttheten hjärnan spratt. Tar bekvämlighetsstopp när jag tagit mig upp för höjdkurvorna. Ser sedan en kontroll till höger. Jag är helt säker på att det inte är min, ändå ägnar jag flera sekunder åt att fundera på om jag skall springa och titta. Ännu märkligare är att beslutet blir att faktiskt göra just det! Det enda positiva är att jag fortfarande har koll på var min kontroll skall vara och kan ta den enkelt.
11. Inga konstigheter, men inte snabbt.
12. Kanske borde ha nyttjat vägsnuttet höger om och efter vattentornet. Har ingen tanke på det. Kommer ut bra på vägen innan kontrollen precis där de två stigarna bildar ett V. Men väl där fokuserar jag på fel sak! Det ligger en stor sten där (större än kontrollstenen) bara några meter ifrån vägen. Jag blir förvånad att den inte finns på kartan. Kikar runt den och börjar klura på hur i hela friden den inte kan vara redovisad. Onödiga sekunder tickar.
13. 14. 15. 16. 17 enkelt, försöker hålla fart trots tröttheten
Visa kommentarer (0)
 
Centrum Team Sprint ÖM8 (2012-05-11) Centrum Team Sprint ÖM8 (2012-05-11)