Centrum Team Sprint Str 1 HD90 (2019-06-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Tanto
Arrangör: Centrum
Distans: Sprintstafett
Sträcka: 2,3km
Sträcka: 3.03 km
Tid: 19:02
Centrum Team Sprint i högsommarvärme. Avgjort vårens två roligaste sprintbanor, med marginal. Fast inte så kul att inte få med sig ett godkänt resultat. Inte så kul att glömma sätta på klockan i andra halvlek (dvs sträcka 3 för min del) heller.
1. Stod i första startled. Kul förstakontroll! Läste höjdkurvorna och bestämde mig för att det trots längre sträcka var bäst att runda höger. Men gänget vek vänster och jag vågade inte släppa draget och den ofrånkomliga hjälp detta ger. Lite synd. Några sprang över berget, jag valde att hänga med i vänstervalet. Lite förvirrat stop när ett bastant tak saknades på kartan. Insåg först efter tävlingen att det inte saknades utan var korrekt utsatt med ljusgrått.
2. Följde spår bland brännässlorna.
3. Bestämde mig för att det var trassligt vänster om linjen. Rätt! Nöjd med att finna sneddvägen, men det spelade nog ingen som helst roll jämfört med att runda mera höger.
4. Han före verkade göra bort sig och sprang norrut in bland husen. Jag insåg det, vek vänster, men fortsatte springa under intensiv kartläsning. Trampade nästan på kontroll, men fullt fokus på kartan fortsatte jag på en märklig liten utflykt och fick vända tillbaka. Otroligt dåligt.
5. Hittade ingen bra väg.
6. Inga misstag på den korta.
7. OK
8. OK
9. Kom farm till att det inte gick att komma fram söderut. Men han före drog ner, så jag tittade på kartan igen och fick för mig att det ändå fanns en öppning. Började neråt, men mötte löparen som lurat mig ner i återvändsgränden och kunde vända hyfsat kvickt. Varför litar jag inte på mig själv när jag har gjort jobbet?
10. Full koll uppför backen även om det gick långsamt. Däruppe fullt förvirrad. Fick inte ihop det gula på kartan med verkligheten. Fattar fortfarande inte faktiskt. Men insåg att jag hamnat på andra sidan lilla vägen och kunde vända och stämpla.
11. Inga problem
12. Inga problem
13. Bra vägval! Nöjd!
14. Efter stämpling kollade jag kodsiffran på bankpåtrycket. 71! Men det står ju 74 på kontrollen. Kollar igen: 71! Paniken utbryter, jag vet ju att jag är rätt. Funderar på att fråga kontrollvakten. Kollar en tredje gång: 74! Men vafan…
Skakad Ser jag att jag skall vika vänster i en tunnel direkt. Men det är ju ungen tunnel? Fortsätter ologiskt vidare uppför en liten trappa. Får vända ner igen och kan konstatera att husen är sammanlänkade på översta våningen, fem våningar upp eller nåt sådant. Ger inte precis någon tunnelkänsla. Ingen vidare väg ner till 100.
Visa kommentarer (0)
 
Centrum Team Sprint Str 1 HD90 (2019-06-06) Centrum Team Sprint Str 1 HD90 (2019-06-06)