SCC #2 (2019-05-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bergshamra
Arrangör: Södertörn, Sundbyberg
Distans: Sprint
Sträcka: 2,7km
Sträcka: 3.55 km
Tid: 21:31
Nä det gick inte den här gången heller. Fast varför skulle det göra det, kan inte minnas när jag genomförde ett bra sprintlopp senast. Undrar om det har hänt. Idag klarade jag 20 kontroller bra eller i alla fall ok. Men vad hjälper det när jag inte kan hålla ihop det och presterar en dunderbom. Dessutom är farten långt ifrån upplyftande.
1. Rätt hade varit att svänga tvärt vänster vid startpunkten. Men den integriteten finns inte när man i startfållan sätt den ene efter den andre dra rakt fram. Genomförde det rätt bra ändå.
2. Drogs med enH21:a (den riktiga sorten) ner till vägen. Klart nöjd med det. Riskminimering och hyfsat snabbt.
3. Inget att bråka om.
4. Drogs med ett gäng som rundade branten på stig. Hade jag varit själv hade jag gått rakt på genom skogen. Inte säkert att det varit bättre.
5. Nöjd med valet, rätt.
6. Tyckte att jag valde bra, men vänstervägvalet hade nog varit snabbast. Om inte hade man kanske kunna tjäna någon sekund på att börja västerut.
7. Inga problem
8. Inga problem
9. Inga problem
10. Inga problem, valde stig
11. Lyckade kika fel på kartan och fick stanna upp. Men inget att bråka om.
12. Inte bra, missade på slutet, gick på fel sida huset. Fick stanna och läsa in mig. 24 sekunders bomtid enligt Winsplits.
13. Inga problem
14. Valde att runda på utsidan. Säkert och därför nöjd med det. Blev omsprungen av en Centrumkille och ignorerade att han vek höger för tidigt.
15. Ok, men borde ha valt vänster.
16. Å så kommer mitt Waterloo. Tyckte att jag hade full koll, men så en maska i rymdtidväven. Plötsligt får jag inte ihop husen och drar förbi kontrollen i god fart. Över vägen utan att fatta det. Obegripligt dåligt. Sedan ingen skärm och total oförmåga att fatta var jag var eller varför. Två minuters bomtid och kvällen förstörd. Suck!
17. Borde gått höger.
18. Ok
19. Rätt!
20. Ok
21. Trivial
Visa kommentarer (0)
 
SCC #2 (2019-05-22) SCC #2 (2019-05-22)