Lidingö Medel (2019-05-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sticklinge
Arrangör: Lidingö
Distans: H45 Medel
Sträcka: 3,8km
Sträcka: 4.11 km
Tid: 34:16
Mycket glad över kartskalan 1:7500 idag. Svårt nog med detaljerna. Tyckte att det gick rätt trögt löpmässigt. Två bommar, men på det hela taget bra ändå.
1. Långt till startpunkten. Fortsatte stigen tills jag hittade lämplig ställe att vika vänter. Tog det försiktigt uppepå men gick rakt på och kunde lite kul gå ner på knä och stämpla från ovansidan av den inte alltför höga branten.
2. Ok, med lite tvek.
3. Sprang bra till vägen. Oturligt råkade Johan komma promenerande just då och kunde naturligtvis inte avhålla sig från ljudligt hejande. En kort konversation i farten och sedan drog jag felaktigt upp på höjden och tappade 40 sekunder. Fokus på uppgiften!
4. Bra koll. Tog det lugnt ner mot kontrollen, men kom ändå för långt ner och fick klättra upp i sänkan. Kostade några sekunder.
5. Inga stora bekymmer.
6. Lustigt, trodde att jag sprang på linjen. Hittade rätt ändå.
7. Korsade bäcken på anvisad plats (inritad på tävlingskartan). Tyckte att jag hade bra koll och tog det försiktigt, men sprang ändå förbi. Kroken värd en minut.
8. Valde linjen över höjderna.
9. Rakt på
10. Bra, bortsett från att blicken från början fastnade på den branten till vänster, som inte alls är centrerad i ringen. Rättade till det inför attacken.
11. Bra
12. Bra, menen smula förvånad att grundruinen låg en trappa upp. Det är nog ritat så, men det kunde inte jag utläsa i skogen.
13. Bra
14. Bra
15. Bra, men det såg inte alls ut som jag hade visualiserat vid kontrollen.
16. Bra, önskar att jag hade haft mera fartresurser.
17. Noggrann med kompassen för att ta rätt avfart i rondellen. Försökte sedan öka. Hände inte så mycket.
Visa kommentarer (0)
 
Lidingö Medel (2019-05-01) Lidingö Medel (2019-05-01)