OK Klemmingen Lång (2019-04-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Taxinge
Arrangör: OK Klemmingen/Södertälje IF
Distans: H45 L
Sträcka: 6,3km
Sträcka: 7.22 km
Tid: 59:13
Några små obegripiga fadäser. Annars helt ok.
1. Antagligen lite lurad av löpvinkeln mot startpunkten. Borde nog valt höger. Men det blev vänster. Rätt ok genomfört.
2. Försökte vara noggrann uppepå för klockren attack. Misslyckades med det, men rätt ok ändå.
3. Bra koll.
4. Väldigt märkligt. Fattar faktiskt inte hur jag kunde missa skärmen. Tyckte att jag visste exakta var jag var. Hade koll i sidled och koll på höjden till höger om mig. Såg ingen skärm där den borde vara. Fortsatte förvirrad en bit innan jag vände tillbaka och kunde stämpla precis där den borde ha varit redan första gången. Svårt att begrip, det var inte så att jag blåste förbi i god fart i förstaläget. Nästan en-och-en-halv minut bort, vet inte vad jag skulle ha gjort bättre.
5. Försökte bara hitta framkomlighet i trasslet. Därefter god orientering.
6. Inte tillräckligt noggrann. Tänkte att jag skulle springa ut på höjden och att det därifrån skulle vara busenkelt att fortsätta till höjden norr om strecket och attackera från den. Men det var träd i vägen, såg först ingen höjd på andra sidan. Tveksamt tog jag mig framåt och när jag fick syn på en höjd gjorde jag ett felaktigt antagande. Insåg det efter en stund, men det blev ändå en ytterst tveksam attack.
7. Följde kanten på det gröna och avslutade utan anmärkning.
8. Började bra, men andra halvan blev ängslig Var rätt övertygad ett tag om att jag var för högt upp.
9. Bra, enda tveksamheten var den icke utmärkta rågången i slutet i löpriktningen. Trodde några ögonblick att jag sprang 90 grader fel, tills jag identifierade även den utmärkta rågången, som förvisso var ännu tydligare.
10. Sökte det vita söder om linjen. Girade för mycket i utgången och fick trassla onödigt mycket grönt. Svor sedan en smula över den stenbundna marken som sinkade farten. Tänkte att jag om jag vetat det lika gärna kunde ha sprungit på linjen. Vid beståndsgränsen till det gröna kom jag ut på en lättlöpt stig så där gick det betydligt fortare. Avslutningen efter vägen bra.
11. Avsäg at springa vitt med sikte på stora stigböjen. Funkade bra, även om det inte var så lättlöpt som jag hade inbillat mig. En bit efter stigen ser jag hur en ganska imponerande kulle höjer sig till höger. Stämmer förvisso inte riktigt med min kompass, men tycker att det måste vara högsta höjden. Den minimala höjde på kartan gjorde i alla fall inte formationen rättvisa. En viss tveksamhet infann sig innan jag kunde springa ner och stämpla.
12. Rätt bra egentligen. Stämde av branten i ringkanten, och när jag passerade kontrollbranten kollade jag ganska noggrant efter skärmen utan att se den. Bedömde att den lilla brantformationen inte nödvändigtvis kvalat in i kartritarens nålsöga. Fortsatte för att en minut senare komma tillbaka och stämpla.
13. Försökte hålla höjd och fart. Nöjd med genomförandet.
14. Det var bara att jobba sig fram genom trasslet. Kanske hade varit värt att runda det mörkare gröna, men tror inte det. Jag var mest orolig att inte hitta fältet.
15. Elakt långt upplopp.
Visa kommentarer (0)
 
OK Klemmingen Lång (2019-04-21) OK Klemmingen Lång (2019-04-21)