Mörtsjödubbeln Medel (2019-04-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Mörtsjön
Arrangör: Söders
Distans: H45 M
Sträcka: 4,1km
Sträcka: 4.51 km
Tid: 37:35
Revansch!
1. Trasslade mig ner till startpunkten, fortsatte uppåt, stämde av stenen och spik på. Utmärkt start.
2. Försökte hålla koll på höjderna till höger och lyckades bra. Knixen på kurvan beror bara på rundning av ett rejält fälle. Borde ha gått på översidan. Men full koll.
3. Blev en smula osäker i grönrastret. Tänkte att jag skulle komma upp med sankmarken direkt till höger om mig, men insåg den lilla missen och kunde vika upp och stämpla.
4. Bestämde mig för att ta kontrollen nerifrån med branterna som ledstång och stenen som tydlig signal att klättra uppför. Väl genomfört! Fast linjen såg inte heller ut som ett omöjligt alternativ.
5. Bra koll, viss tvekan mer på begynnande trötthet än något annat. Borde ha kunna attackera lite mer.
6. Oj, vad trassligt det såg ut. Tyckte att jag tog mig fram hyfsat med rätt god kontroll. Men inte ens 7500-del lyckades jag riktigt nyckla ut kartbilden i ringen. Klättrade för högt och tappade nästan en minut på det. Surt!
7. Utmärkt!
8. Bra! Kartnormen gjorde inte den trånga passagen mellan höjderna rättvisa.
9. Tanken var att springa i princip på linjen uppepå. Gled ner halvvägs. Fick vika uppåt och närmade mig kontrollen med en viss tveksamhet, men allting stämde.
10. På vägen ner blev jag passerad av en gammal sprintvärldsmästare och kunde konstatera att det finns en del sekunder att hämta i nerförslut. Bra koll på vägen, stigen och kraftledningsstolpen till höger. Men på vägen uppför fanns inga krafter alls. Dessbättre gav inte huvudet upp. Navigationen går inte att klaga på.
11. Helt ok, men rundade själva punkthöjden lite onödigt.
12. Såg enkelt ut, bara att förlänga med höjden till höger. Men lite lurigt syntes inte stenen därifrån på grund av ett fälle. Hade dock fortfarande huvudet med och kunde vika runt och stämpla. Rätt hade varit att komma på stigen på vänstersidan, men det kunde inte kartan förmedla.
13. Att runda på stigen kändes rätt självklart. Försökte att hålla uppe farten så gott jag kunde.
14. Tänkte att kraftledningen och dess hörn var en säkerhet att utnyttja. Drog kanske lite väl mycket åt vänster i början, men bra.
15. Valde höger och sprang vad jag hade.
16. Inte mycket krut kvar.
Visa kommentarer (2)
 
Mörtsjödubbeln Medel (2019-04-14) Mörtsjödubbeln Medel (2019-04-14)