DM Medel (2018-08-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sorunda
Arrangör: Enskede/Snättringe
Distans: H45 Medel
Sträcka: 3,7km
Sträcka: 4.14 km
Tid: 30:42
Skön revansch från gårdagens lågvattenmärke. Ett bra lopp. Men man måste förundras över konkurrensen. Hur i hela friden kan så många vara så duktiga?
1. Försökte vara noggrann med riktningen utan att lyckas. Stegade och vred ängsligt men bra på huvudet och kunde vända höger utan nämnvärd tidsförlust.
2. Bra, men lyckades inte identifiera den gula fläcken i terrängen.
3. Fortsatt bra.
4. Höll koll på det stora öppna till höger och styrde rätt.
5. Kanske hade gått en smula snabbare att runda höger, men säkrare att gå över toppen.
6. Tvekade en aning för att välja väg. Måste vara rätt utifrån vad som går att utläsa av kartan. På slutet övergav jag kompassen till förmån för kartläsning. Lyckades dock inte läsa tillräckligt noga i farten. Hjälpkurva och ring lurade mig på brunbilden. Trodde att kontrollen låg bakom, nedanför höjden och valde taktiken att runda hörnet. Gick åt skogen eftersom hörnet inte fanns. Kostade en värdefull minut.
7. Noggrann rakt på
8. Noggrann rakt på, skärmen dök dock upp lite fortare än jag hade tänkt.
9. Helt ok
10. Enligt plan förutom lite onådigt vingel halvvägs.
11. Suck, tappade kompassen (bildligt talat). Bortsett från den längre löpvägen blev det en del tvekan. Kände att jag inte hade hundra koll. Hade lite tur att som avsett komma ut i stighörnet och kunde avsluta bra.
12. Två tvekande löpare före fick mig också att tveka. Navigerade rätt, men lade några sekunder på att runda dubbelstenarna, när jag skulle ha höjden ovanför.
13. Ner på stigen. I ren ängslan en femton sekunders tvärförflyttning på densamma i onödan. Men löste uppgiften bra.
14. På väg rakt mot sista skärmen. Något märkligt spärrade en snitsel vägen. Antar att den fångade upp ungdomsbanorna, men rätt udda att spärra från vår näst sista.
15. Tyckte att jag höll hyfsad fart, men tappade tre sekunder på spurten gentemot Peter. Precis lika många som jag fick stryk totalt. Fast dessa borde jag ha sparat in på 6, 11 eller 13.
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel (2018-08-26) DM Medel (2018-08-26)