DM Lång (2018-08-25)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sorunda
Arrangör: Snättringe
Distans: H45 L
Sträcka: 6,4km
Sträcka: 8.18 km
Tid: 80:45
Ren och skär katastrof! Är jag verkligen så här dålig? Ja, idag var jag det.
1. Intressant långsträcka. Borde kanske stannat ordentligt vid startpunkten och lagt planen. Kastade ett getöga och slog fast att det egentligen inte fanns något stråk. Bara att jobba på. Valde att börja vänster för att undvika någon höjdkurva. Tog sjön och stigen och kände att jag hade koll. Men sedan sumpade jag det. Avsåg att stämma av den halvstora sankmarken norr om linjen halvvägs, men kan inte ha använt kompassen. Lyckades aldrig komma till rätta efter det och brutalbommen var ett faktum. Total oförmåga att läsa in mig, lev inte vän med kartan.
2. Loppet redan sabbat, men jag såg framför mig att jag skulle springa resten bra. Men redan halvvägs till tvåan gick det i stöpet. Tydlig formation som jag för mitt liv inte kunde få ihop med kartan. Fick det inte att stämma alls. Tog tid att komma rätt.
3. Skakigt
4. Men vad i hela friden? Har inget att säga till mitt försvar.
5. Varför släpa på en kompass man inte använder.
6. Hade tanken på ett hägervägval. Men så ändrade jag mig och tänkte korsa det gröna. Visade sig finnas ett ett löpstråk där nere. Inte rättvist mot de som valt väg utifrån kartan. Valde sedan felaktigt att gå upp. Borde ha varit bäst, men det var det inte. Förvånansvär knepigt att komma rätt.
7. Utifrån hur dåligt jag orienterat valde jag den långa vägen runt på stigen. Visade sig vara ett helt korrekt val. Min bästa sträckplacering (spurten undantagen)
8. Bra
9. Kutade på
10. Ok
11. Ok
12. Stördes av snitsel mot Arenan. Framgick inte av kartan.
Visa kommentarer (0)
 
DM Lång (2018-08-25) DM Lång (2018-08-25)