Idre Tredagars dag 1 (2018-06-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Idrefjäll
Arrangör: Kart-Bosse
Distans: H45 Lång
Sträcka: 6,9 km
Sträcka: 7.44 km
Tid: 56:31
Första dagen av tri i Idre. Inga gigantiska missar, men jobbigt var det i värmen.
1. Tyckte att jag tog det försiktigt, men fick båga in den.
2. Tänkte att det vore säkrast att få kontakt med stigen. Rejält jobbigt uppför. Insåg efter en stund att jag tappat riktningen och vinklade upp. Verkligen jobbigt uppför. Tog den bra efter att till slut ha studsat mot stigen.
3. Försökte upprepa samma strategi. Klarade dock inte få koll på var på stigen jag befann mig. Borde ha kunnat klara ut det snabbt, men lyckades först när jag kutat för långt. Därifrån ok.
4. Identifierade kontrollen som högrisk. Försökte läsa hela vägen, men det funkade bara halvvägs ungefär. Fick sedan sankmark under fötterna vilket var bra. Men det hjälpte inte. Stannade upp när jag kände att jag kanske var på väg för långt och kunde dessbättre identifiera dubbelstenarna nedanför.
5. Rätt ok, med hyfsad koll. Huvudvridning uppåt i rätt tillfälle.
6. Tog en svårbegripligt dålig riktning och sprang på den.
7. Fick för mig att jag skulle runda första lilla höjden för transportera mig läng de gula fläckarna. Bortsett från det kanske inte helt optimala beslutet är jag rätt nöjd både med vägval och genomförande.
8. Flax, insåg inte att det var gropar innan jag var framme.
9. Bra vägval, men farten inget att skryta med. Tungt i värmen.
10. Borde ha kunnat gå rakt på.
11. Ok.
12. Bra får man väl säga, men det såg inte riktigt ut som jag hade visualiserat. Blev förvånad när skärmen dök upp och var inte hundra på att det var min innan jag kollat kodsiffran.
13. Ojojoj, högrisk! Bestämde mig för det rätt självklara att gå ovanför trasslet. Stannade till och säkrade med jämna mellanrum. Full koll halvvägs och hyfsad koll ytterligare en liten bit. Men när jag började bli osäker dök det upp en skärm upp till höger. Kollade och därefter var osäkerheten total. Bestämde mig för att fortsätta framåt. Läste in en bukt nedanför och kunde efter ytterligare några meter hitta skärmen med en huvudvridning.
14. Rätt bra koll.
15. Tveksamt, men det ordnade sig.
16. Försökte hålla tempo trots rejäl trötthet.
17. Ok
18. Ingen ork kvar alls till uppförsspurt.
Visa kommentarer (0)
 
Idre Tredagars dag 1 (2018-06-26) Idre Tredagars dag 1 (2018-06-26)