Centrum Team Sprint (2018-06-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hökarängen
Arrangör: Centrum
Distans: 2,0 km
Sträcka: HD90 - 2
Trodde att jag fick igång GPS:en vid ettan, men den verkar inte ha kommit in i matchen. Kunde inte ens mappa den kurva den registrerade mot slutet på banan. Fick bli en slarvig inritning i stället.
1. Brorsan skickar iväg mig. Förtvivlat svårt att hitta startpunkten. När jag väl får fatt på den har jag kartan upp och ner. Snabb plan men märker ganska snart att jag springer åt fel håll. Bara att vända med ett garv på läpparna. Valde höger. Spelade nog ingen större roll.
2. Höger igen, som föregående viktigare att brstämma sig och genomföra än att vela.
3. Intressant sträcka. Undrar om inte högervalet hade varit rätt. Går man vänster tror jag att man lika gärna kan göra som jag och springa asfalt än att spara några meter på ett tightare spår.
4. Valde strecket. Lite trassligt, hade nog gått fortare att springa nedanför branterna och upp där det var lite flackare stigning.
5. Hade tveklöst sprungit skog om inte det passerbara staketet funnits. Kanske tur, för jag tror att asfalten var minst lika snabb. Rätt att gå vänster på slutet, men dålig ingång.
6. Ok
7. Ok
8. Ok
9. Ok
10. Ok
11. Ok
12. Höger är rätt. Kom på det när jag redan valt vänster och korrigerade felaktigt för att komma lite närmare högervägvalet. Roligt hur hjärnan (inte) funkar. Inte någon katastrof dock. Inte alls.
13. Ok

Visa kommentarer (0)
 
Centrum Team Sprint (2018-06-06) Centrum Team Sprint (2018-06-06)