Järfälla medel (2018-04-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hällkana
Arrangör: Järfälla
Distans: H45 Medel
Sträcka: 3,9km
Sträcka: 4.27 km
Tid: 32:11
Ett fall framåt på det hela taget. Piggare kropp och inte alltför mycket dumheter. Tack vare Karin Ivarsson kollade jag i alla fall alla kodsiffror. Bra rutin att lägga sig till med.
1. Inte fullt fokus på riktningen efter giren vid startpunkten. Fast inga problem att båga in den.
2. Borde ha gått norr om strecket och enkelt förlängt kontrollen med höjden NV om skärmen. Fastnade knappt halvvägs i något som var värt grönare färg. När jag sedan enligt plan gick vänster om den gröna färgfläcken stämde allt utom just det gröna. Tyckte att det från sidan inte alls såg farligt grönt ut, särskilt inte jämfört med det jag tidigare tragglat mig igenom. Den stora osäkerheten rullade in. Var jag månne inte där jag trodde? Hade jag bara trott på mig själv hade det blivit bra. I stället försökte jag få koll på de otydliga höjdkurvorna. Såg sankmarken till höger och trodde att det var min. Kurvan ljuger, jag sprang upp bredvid den innan jag fattade vilken det var och kunde vända.
3. Borde ha rundat det gröna mer distinkt. Planen lite för otydlig. Lite osäkert ett tag, men bra in i ringen.
4. Något tveksamt.
5. Bra, men undrar om man skulle ha sneddat lite genom det gröna. Jag höll mig till planen, det såg inte så inbjudande ut.
6. Kul med en långstrecka av medeldistanskaraktär, utan givet stråk. Var inne på att runda grönstreckade hygget, men chansade lite. Visade sig vara rätt, det var inte särskilt svårforcerat. Bra koll andra halvan.
7. Helt ok.
8. Inte optimal riktning. En bedrift att inte se stora stenen. Fattade att jag var lite snett och fick söka mig frami ringen.
9. Dålig riktning igen, verkar ha kompenserat åt andra hållet. Trots stenarna lyckades jag inte korrigera. Kostade dryga minuten.
10. Hade någon tanke att dra omvägen norrut och följa det gula mot kontrollen. Insåg att det blev för långt och tog mig med viss osäkerhet lite wobblandes fram längs linjen.
11. Bra. Håller dock med brorsan att tävlingskartans kontrollsiffror var dåligt förvirrande placerade (framgår inte av Liveloxkartan).
12. Ok
Visa kommentarer (0)
 
Järfälla medel (2018-04-22) Järfälla medel (2018-04-22)