Lidingö Lång (2018-04-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Elfvik
Arrangör: Lidingö
Distans: H45 åpng
Sträcka: 6,5km
Sträcka: 8.11 km
Tid: 56:15
Inte precis ovanligt. Värsta löparbanan och då är det orienteringen som brister. Gör helt enkelt inte jobbet när det bara är att springa. Springa förresten? Krävs det inte fart för att kalla det för det?
1. Valde stigen för att bara vinkla upp och stämpla. Men redigt uselt. Såg någon och sprang till fel skärm, inte rimligt att det skulle vara min. Suck!
2. Godkänt.
3. Ok
4. Vätskekontroll vid parkeringen drog ögonen dit. Utvärderade nog inte att springa nedre vägen nere vid vattnet. Men helt ok.
5. Bra
6. Hade inte fantasi nog att man kunde lägga ett förbjudet område under linjen utan att snitsla av det. Ok, inte ens på tävlingskartan var det markerat så även om det är lätt att tro att nordvästra kanten har det. Dåligt läst av mig. Fast fortfarande märkigt av arangören tycker jag. Planen var att runda på stig, men redan här efter fem kontroller var jag trött på trist stiglöpning. Fick ett infall att ta kortare väg, trassla mig genom det gröna och låta mig ledas av den förmodade snitseln. Förvånad insåg jag att den inte skulle dyka upp. Troligt borde jag diskas för några steg i det förbjudna lär jag ha tagit. Fick någon form av straff genom att jag utan snitsel inte hade koll på var jag var i sidled, missade kontrollen och lade bort sex minuter bland de i terrängen otydliga höjdkurvorna. Uselt och loppet kört.
7. Ok
8. Ok
9. Ok. Intressant att ett par snubbar i klassen dragit rakt igenom det förbjudna som endast var delvis avsnitslat. Värre än min transport till sexan. Arrangören bör nog tänka om till nästa gång.
10. Sprang för långt och tappade en halvminut.
11. Tyckte om mitt vägval, men snabbast ser det inte ut att ha varit.
12. Ok
13. Ok
14. Ok
Visa kommentarer (0)
 
Lidingö Lång (2018-04-21) Lidingö Lång (2018-04-21)