Novembertävlingarna Lång (2017-11-12)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lill-Jansskogen
Arrangör: Skarpnäck
Distans: H21 Lång (förkortad)
Sträcka: 7,3km
Sträcka: 8.01 km
Tid: 51:21
Haha, precis vad som krävdes för att jag skulle rycka åt mig en klubbmästartitel. Min ende motståndare hoppade över en kontroll.
Att novembertävlingarnas söndag i år bara var en förkortad långdistans var kanske inte helt enligt plan. Svårt att klassa H21-banan, 7,3 km lätt orientering i lätt terräng som Ultralång ens ur en gubbes perspektiv.
1. Kom på i startfållan att jag skulle ta H21-beskrivning och H21-karta. Tur! Inget vidare fokus på kartläsning och plan. Borde ha sprungit över höjden. Nåja, rättade till det.
2. Tveksamt sista biten. Märktes förvånansvärt mycket på sträcktiderna.
3. Enkelt
4. Tråkig transport. Inte jättevass i skogen. Vittjade en annan kontroll först, fast jag visste att jag skulle höger.
5. Vad är det för fel på en rät linje? Ut på fältet direkt! Lite till mitt försvar av andra halvan tänkte jag att diket kunde vara svårt att passera. Kunde ha varit offensivare i kontrolltagningen.
6. Ok
7. Ok
8. Usch, höjdkurvorna såg jobbiga ut. Bestämde mig för att runda. Ändrade mig och gick ändå via toppen för att det skulle vara säkrast. Trots det tveksamt och utan fart. Kanske bekvämlighetstvekan.
9. Lade upp en stigplan och höll mig till den.
10. Ok, kanske kunde ha varit offensivare.
11. Såg inte de båda tunnlarna, trots att de på tävlingskartan var markerade som röda passager. Tänkte sedan dra genom skogen, men staketet hindrade mig. Borde ha forcerat det på ett eller annat sätt. Tänkte sedan dra genom andra skogen, men det blev liksom inte av.
12. Bra, hade en H21:a framför mig och träffade Tommy Lindberg
13. Gick ikapp och förbi H21:an när han förvirrad stannade vid en annan skärm i ringkanten.
14. Ok
15. Ok
16. Letade förvirrat efter den obefintliga snitslingen från 100 till mål. Stannade sedan på vägen och stämplade 200 som var utmärkt med dubbla skärmar. Lurigt!
Visa kommentarer (0)
 
Novembertävlingarna Lång (2017-11-12) Novembertävlingarna Lång (2017-11-12)