Nacka by Night (2017-10-20)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hammarbyhöjden
Arrangör: Ravinen
Distans: ÖM9 Natt
Sträcka: 7,3km
Sträcka: 8.77 km
Tid: 70:19
Rätt val en fredagskväll i oktober! Fredrik slarvade bort pinnen så vi bestämde oss vid starten för att köra patrull.
1. Kompass eller höjdkurva var frågan. Blev icke-utmärkt stig. Framme vid vägen såg jag branterna och bestämde mig svårförklarligt för att vi hamnat till vänster. Fredrik rättade.
2. Transport
3. Över fältet upp på storstigen. Vi lade planen att vika av innan höjden och gå i dalen med sankmarken NV kontrollringen. Haha, jag vek av några meter för tidigt. I stället för på stigen som Fredrik flöt fram på trasslade jag mig massa meter genom lite bökigt kärr. Sedan missade vi dalgången och sankmarken. Såg aldrig stenen men hittade en övergång över dikesfloden och kunde vika tillbaka.
4. Fredrik ville först högervägvalet. Jag vänster. Fast slump att vi hamnade så långt vänster som golfbanan. Men det var ett snabbt och säkert alternativ.
5. Ok, kul med skog i stället för stig.
6. Ok
7. Kontrolltagningen kunde ha varit vassare.
8. Återigen förbättringspotential i ringen.
9. Helt ok. Försökte tackla omkull en tall. Gick inte.
10. Lurade av en gammal reflex. Ordnade sig.
11. Ok
12. Började nog med att jag vek på fel stig i tidigt skede. Sedan hade vi inte riktigt koll förrän öser om kontrollen. Dåligt. Två tappade fokus samtidigt är ingen vidare patrull. Vi hade kunna kapa fem minuter på sträckan.
13. Tveksam planering. Om vi nu ändå tog oss ner till fältet söder om texten Sicklasjön så kunde vi lika gärna sprungit längs med vattnet och betalat priset på slutet med lite höjdkurvor.
14. Ok
15. Jag som drog för högt.
16. Ok
17. Trivial

Visa kommentarer (0)
 
Nacka by Night (2017-10-20) Nacka by Night (2017-10-20)