Waxholms (2017-08-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Frösvik
Arrangör: Waxholm OK
Distans: H45 Lång
Sträcka: 6,8km
Sträcka: 8.05 km
Tid: 63:19
Mäktade inte med att följa upp gårdagen. Sämre riktning, sämre avståndsbedömning, sämre kartkontakt, sämre koll på skogen. Sämre på allt! Trots det inte jättedålig, snarare normalt 
1. Börjar ok, men sedan ett klassiskt Henrik-infall: Det går upp till höger! Jag har nog dragit vänster. Ingen dubbelkoll eller ens enkelkoll av idén. Upp på fel limpa och nästan två minuter i sjön. Enda positiva är att jag mindes vad jag hade gjort och kund rätta till (så småningom).
2. Helt ok, fast gjorde inte riktigt jobbet som man skall.
3. Ok
4. Gled i riktningen. Använde inte kompassen tillräckligt.
5. Ok
6. Det grönrastrerade gula väckte frågor. Kändes som att det kunde vara tämligen löpbart, men också väldigt svårforcerat. Antog det senare och att banläggaren utnyttjat det för att skapa vägval. Höger, vänster, eller trassligt rakt på. Valde höger och att nyttja stigar för transport. Funkade fint. Men antagligen hade det gått fortare på strecket. Inte lätt att avgöra från kartbilden.
7. Ok
8. Gick egentligen ner från berget där jag tänkte (även om det inte var rätt). Men tanken var att bara toucha hörnet på fältet. Obra!
9. Tog tid på mig att välja väg. Skräpet i mitten kändes som något att undvika. Kom fram till högervalet för att få enkel stig in mot kontrollen. Börjar springa utan att orientera. Snart vet jag inte var jag är. Viker norrut för sent och får jobba mig genom det trassel jag ville undvika. Andra halvan bågar jag för mycket. Planen funkade väl visserligen, men det var inte rätt.
10. Väldigt, väldigt försiktig. Kändes som högrisk.
11. Första stigen ok, andra också. Sedan skulle jag dragit rakt upp på höjden. Tänkte det också, vet inte hur jag misslyckades med det. Avslutningen helt ok.
12. Usel avslutning. Varför inte använda den riktiga kompassen. Jag sprang på min usla känsla och sedan trodde jag att jag hade identifierat triangeln i ringen. Dryg minut. Suck!
13. Ville inte göra om gårdagen misstag att tveka mig in i mål, så jag kutade på rätt bra.
Visa kommentarer (0)
 
Waxholms (2017-08-27) Waxholms (2017-08-27)