Hemfosadubbeln, lång (2017-08-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hemfosa
Arrangör: Söders och Södertörn
Distans: H45 Lång
Sträcka: 6,3km
Sträcka: 7.52 km
Tid: 78:48
1. Usel start, dåligt fokus. Trodde att jag sprang på den södra släpstigen från startpunkten. Tog mig inte tid att säkra ”utgången”. Fick aldrig ihop det och blev förvånad över att det inte kom någon snitsel. Fattade först när jag stigen på fel sida sankmarken dök upp under fötterna. Därifrån hyfsad räddning. Men trist start.
2. Kanske inte så tokigt tänkt i inledningen att runda sankmarken. Men det hade nog varit bättre att bara dra på strecket. Usel riktning sedan följt av bryderier. Men jag fattade till slut och letade mig fram.
3. Ok in i ringen. Men väl där får jag inte alls ihop kartan med branten jag står framför. Så här efteråt blir jag osäker men där och då tyckte jag att kartan var katastrof. Kostade mycket tid.
4. Transporten är väl hyfsad, men sedan blir jag plötsligt osäker. Tappar historien helt och börjar i stället med desperata inläsningsförsök på måfå. Lustigt när jag var på spåret. Utöver den långa tveksamma approachen, 4 minuter.
5. Första halvan ok, men jag slarvade och fattade inte var jag kom upp på andra sidan. Svor över ytrevideringen, men jag var ju inte på rätt ställe! Mycket tid at komma till rätta på slutet.
6. Äntligen en ok sträcka.
7. Lite märklig utgång, sedan ok
8. Kom ner till vägen (det var inte planen). Såg att den var rödsträckad och sprang lite trassligt på andra sidan diket. När jag kom fram log funktionären och sa att det var ok at springa på vägen och att många hade gjort det. Jag protesterade med hänvisning till att den var rödstreckad. Han höll med efter att ha granskat min karta. Inte helt optimalt av arrangören. Kryss över vägen borde det ha varit och dessutom klargjort i PM.
9. Vägövergång, tiden avstängd.
10. Bättre en så måste jag vara!
11. Så ja! Bortsett från ingången. Onödig tid där på grund av ängslighet (började räkna på om jag skulle hinna med tåget hem).
12. Vek höger helt fel när det dök upp en stig. Rättade till efter några meter. Tänkte gå vänster om storbranten på andra sidan kärret men slog naturligtvis rakt på. Dessbättre rakt på en stor sten. Perfekt tänkte jag, då vet jag var jag är i sida. Men stenen var inte utsatt, vilket spädde på min inte så positiva bedömning av kartan. Avstår från att säga om den var rättvis eller inte.
13. Bra transport, avslutning lämnar en hel del att önska.
14. Ok
15. Kunde ha sprungits bättre.
Visa kommentarer (0)
 
Hemfosadubbeln, lång (2017-08-19) Hemfosadubbeln, lång (2017-08-19)