Oringen E3 (2017-07-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Boda
Arrangör: Oringen
Distans: H45-K1
Sträcka: 4,7km
Sträcka: 5 km
Tid: 36:57
Ny skog! Passade mig bättre. Löptemperaturen också, närmas behaglig. Intressant startläge. Anders en minut efter, Fredrik två, Lasse fyra och Joakim fem. Bestämde mig för att jag inte ville se någon av dem förrän efter målgång.
1. Planen sisådär, inte gjuten i sten precis. Följde släpstigen och därefter var det nog lite spår en bit. Tänkte sen undvika det gröna och sankmarkerna för att det såg lite bökigt ut. Sökte mig upp på den fina, vita höjden, men det blev lite väl långt. Lugnade ner och orienterade försiktigt till kontrollen.
2. Inga problem. En snubbe i typ 25-årsåldern frågade var vi var. Jag log och pekade på min karta utan att stanna. Bra hantering :-)
3. Inga problem
4. Tyckte att det vita ovanför långa stråket av branter ovanför kärret kändes som det mest lockande. Genomförandet hyfsat. En tjeja sporde var vi var. Jag upprepade framgångssagan genom att peka på min egen karta i farten: ”Här någonstans”. Gled ner i sankmarken vid det gröna. Visade sig var rätt torr och helt löpbar. Blev en enkel ingång. Nice.
5. Ok
6. Såg möjligheten till stigtransport i någorlunda rätt riktning. Hade någon idé om att hitta den vita korridoren mellan två gröna fläckar, men lyckades inte riktigt. Visste var jag lämnade stigen och siktade på sankmarken där uppe för avstämning. Säkrade sista biten.
7. Oron att sabba ett bra lopp med en avslutande bom kom som ett brev på posten. Hanterade det på ett bra sätt.
Visa kommentarer (0)
 
Oringen E3 (2017-07-26) Oringen E3 (2017-07-26)