O-ringen E1 (2017-07-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Skjutsbol
Arrangör: O-ringen
Distans: H45K-1
Sträcka: 4,7km
Sträcka: 5.33 km
Tid: 44:59
Värme! Jag klarar inte värme och dessutom var inte kroppen på humör. Men som vanligt var knoppen ett större problem. Måste kunna klara störningar bättre.
1. Fattar inte varför inte klockan registrerat inledningen, satte på den i starten. Började bra, på linjen till branterna innan ringen och tyckte att jag hade koll på dem. Lyfte blicken, identifierade den tydliga sänkan däruppe och skulle bara stämpla. Ingen skärm. Fick korrigera vänster. Suck!
2. Lite bekymrad, för det som ser så tydligt ut på kartan uppfattade jag inte som tydligt i verkligheten. Men jag rättar till och är på g någorlunda när frågan kommer: ”Vet du var vi är”. Satfläsk! Svarar sanningsenligt: ”Inte riktigt” och fortsätter. Men skadan är redan skedd. Cirklarna rubbade och jag är illa ute. Då dyker det upp en skärm i löpriktningen som inte ser helt omöjligt ut att vara min. Det är det inte. Stressnivån höjs och i samma sekund kommer frågan: ”Vet du var vi är?”. ”Nej” utbrister jag med emfas och för att understryka viker jag 90 grader höger och kutar hundra meter för att komma bort från min plågoande. Tre minuter senare har jag trots usel inläsningsförmåga rätt upp situationen. Men hur loppet hade utvecklat sig om jag hade fått arbeta ostört är en obesvarad fråga.
3. Sätter något stressad av uppför sluttningen. Väl uppe ringer varningsklockorna att höjden med det gula inte är under mina fötter. Ignorerar varningen och fortsätter. När jag sedan kommer upp på nästa höjd har jag för dålig fantasi att fatta att jag är lite ur kurs. Bakar en klassisk kanelbulle. Inte ens när jag slår på stenen så kan jag hitta rätt, för jag hittar bara stenen norr om kontrollen på kartan. Suck! Suck! Suck!
4. Ok
5. Ok
6. Någorlunda enligt plan, även om den kanske inte var den bästa. Ingen fart, gick en del. Men ok.
7. Ok
8. Ok, spår
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen E1 (2017-07-23) O-ringen E1 (2017-07-23)