Gotlands 2-dagars E2 (2017-07-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lojsta
Arrangör: Svaide Roma
Distans: H45 Lång
Sträcka: 6,7 km
Sträcka: 7.9 km
Tid: 55:30
Bättre och bättre dag för dag! Om man ser Trekvällars och Gotlandssejouren ihop stämmer det faktiskt. Om jag bara håller fokus och kommer ihåg kompassen går det rätt hyfsat. Behöver dock bli bättre i ringarna. Där finns det tid att tjäna! Eller snarare spara.
1. Tyckte att stigvägvalet var lockande och snudd på självklart. Läste in hela banan och valde väg för både 4:e och 6:e, vilket var de som jag såg behövde kluras på. Klockan var inställd på kilometeravstämningar. När första kilometern pep till och jag låg under 5 minuterstempo blev jag minst sagt förvånad. Tyckte att jag började någorlunda kontrollerat och dessutom så läste jag ju i början.
2. Inga problem.
3. Bra, tog det lite försiktigt på slutet. Belönades med skärmen.
4. Missade utgången och fick klafsa, vilket inte var enligt plan. Annars klart nöjd med planen (som jag hade sedan tidigare) Även genomförandet får godkänt.
5. Ok
6. Inte helt optimalt i inledningen och sedan missade jag att följa det gula som avsett. Tog mig dock tillbaka till planen och genomförde den bra bortsett från riktningsmissen på slutet. Kostade en minut.
7. Ok
8. Ok
9. Ok
10. Ok
11. Nervös att bomma i slutet på ett bra lopp. Självuppfyllande. Lät mig distraheras av andra klåpare och fokuserade för lite på att förstå kartan i ringen och dess koppling till verkligheten. Kostade en dryg halvminut.
12. Tog mig ner för berget, sedan sprang jag vad jag hade.
13. Långt upplopp. Ganska bra fart, men orkade inte riktigt.
Visa kommentarer (0)
 
Gotlands 2-dagars E2 (2017-07-09) Gotlands 2-dagars E2 (2017-07-09)