Trekvällars E3 (2017-07-05)
Kategori: Tävling
Karta/område: Älta
Arrangör: Ravinen
Distans: H45
Sträcka: 6,5km
Sträcka: 6.89 km
Tid: 59:29
Bästa trekvällars jag sprungit. Alltså inte min insats utan som tävling betraktat. Bra terräng och bra banor trumfar allt (till och med bra karta).
Dessbättre var min form stigande över de tre kvällarna. Sista etappen får jag nog till och med klassa som godkänd. Mot slutet fick jag till och med lust och orka att springa på lite. Märkligt!
1. Drog iväg samtidigt som Egil och fick snart se hans ryggtavla försvinna i fjärran. Stig runt och upp efter branterna. Såg fortfarande Egil men konstaterade att han hade en annan kontroll och segade mig upp och stämplade. Då kom Egil från andra hållet.
2. Kom på att sätta på klockan halvvägs. Tappade lite fokus och hade svårt att läsa in kartans sankmarker. Blev en rejält tveksam både. Dåligt!
3. Usel utgångsriktning, Enda bra var att jag insåg det. Efter två tredjedelar skymtade jag förut (utanför kartan). Det förvirrade mig rejält. Drog sedan lite väl långt vänster för att runda branterna. Avslutningen rätt kass, men jag kom i alla fall fram.
4. Bra, jobbigt uppför mot kontrollen. Gick.
5. Helt ok
6. Inte helt optimalt men ok
7. Bestämde mig för att runda branterna. Blev för mycket marginal. Riktigt tveksamt och tidskrävande på slutet.
8. Bra!
9. Bestämde mig för at hålla höjd. Tveksam avslutning. Ingen vidare koll. Borde antingen ha hållit upp högre och sökt den större sankmarken eller gått ner trots priset att klättra upp på slutet.
10. Rätt ok
11. Trodde att jag skulle ha en höjd och inte en grop. Men hyfsad fart i alla fall.
12. Bra
13. Benen bar
14. Orkade spurta hyfsat
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars E3 (2017-07-05) Trekvällars E3 (2017-07-05)