Trekvällars E2 (2017-07-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Älta
Arrangör: Ravinen
Distans: H45 medel
Sträcka: 4,1km
Sträcka: 5.01 km
Tid: 43:35
Kroppen kändes något lite piggare idag. Fast inte mycket.
1. Haha, usel riktning från startpunkten. Var tvungen att stanna till och läsa in mig när jag nådde stigen. Avslutningen ok.
2. Vet inte om det var rätt att gå höger. Dök in i det gröna i tron att det skulle vara lätt att hitta höjden. Fattade att det var en grop först när jag gåendes sista biten såg skärmen.
3. Ok
4. Dålig riktning igen.
5. Hade varit bättre att runda mer för löpbarhet
6. Ok
7. Kompass? Fattade inte vilken kontrollpunkt jag skulle ha först. Tog tid i ringen.
8. Ok, stig på tävlingskartan.
9. Ok, mest stig igen.
10. Men vafan! Varför släpar jag på kompass. Var ändå på väg att gå rätt in i ringen. Såg folk till vänster och lät det blåsa omdömet ur kurs. Värdelöst!
11. Inte jättebra precis, men ingen katastrof.
12. Ok, men riktigt trött nu. Långsam.
13. Men herregud. Återigen – kompassen? Såg stenen, men trodde det var den längre söderut. Fick inget att stämma. Letade mig till slut ner till rätt nivå där jag träffade brorsan (som startade 2 min efter). Letade mig fram till skärmen.
14. Väldigt förvånad över branterna som jag i princip klättrade uppför. Hade själv ritat kartan annorlunda. Letade mig fram till stigen som avsett, men väl där sprang jag alldeles för långt. Något stressad av att försöka ta in lite tid på Fredrik. Blev precis tvärtom.
15. Egil blåste förbi på stigen i dubbla farten, men jag tog det snävare vägvalet sista metrarna och kom nästan ikapp igen.
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars E2 (2017-07-04) Trekvällars E2 (2017-07-04)