SCC E2 (2017-05-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Filmstade, Sundbyberg
Arrangör: Sundbyberg/Södertörn
Distans: Sprint
Sträcka: 3 km
Sträcka: 3.81 km
Tid: 20:49
Varför håller jag på med det här? Att jag inte bara lägger ner!
1. Lite turligt kanske sprang jag enklaste vägen till rätt innerhörn. Utan att ha koll på väderstrecken i kontrollbeskrivningen. Lustigt, för det andra innerhörnet (som brorsan tog) hade varit rätt intressant.
2. Frågan är om inte högervägen hade varit snabbare. Jag tog vänster och var nöjd med det.
3. Tyckte att jag valde rätt, men Fredrik var snabbare åt andra hållet.
4. Var först inne på kraftig rundning åt höger, för att få ren löpning och en hastig tanke att kanske spara höjd. Men bestämde mig för att det blev för långt. Var rätt nöjd med sträckan, men det var kanske inte optimalt.
5. Ojoj, här gick det fortare i verkligheten än i huvudet. Glömde räknat första huset och märkte inte när jag korsade vägen. Liten förvirring innan jag upptäckte att jag var så att säga nedanför kontrollen.
6. Bestämde mig för att springa vänster för att det var enklast. Runda sista huset och så ett par trappsteg till kontrollen. Funderade inte om trappan var uppåt eller neråt. Något pucko framför sprang in genom öppningen i väggen. Redan tänkte jag och följde förvånat efter. Upp ett par trappsteg och stämplade kontrollen som var där. Underbetyg i kritiskt självständigt tänkande! Faktiskt rent otroligt uselt!
7. Ner för trapporna igen och därefter kraftig förvirring. Varför är det ett hus där och hur hamnade jag här? Läste in mig men helt utan tanke på att stämplingen innan inte varit på rätt ställe. Faktiskt otroligt uselt!
8. Inga problem,
9. Svor lite över banläggaren som uppenbarligen inte tänkt på motriktade löparströmmar.
10. Vänstervägvalet var bra! Nöjd!
11. Inget att bråka om.
12. Tror det var rätt. Stannade upp för att se om man fick passera staket vid lilla trappan.
13. Vänster hade varit rätt. Genomförde höger hyfsat.
14. Helt rätt. Men förvånad över den låga passerbara muren i grått. Den såg inte jag på kartan. Däremot var jag helt inne på att det var viktigt att gå vänster om svarta muren på slutet.
15. Orolig och lite tveksam, men rätt.
16. Inte bra, både fullt höger eller vänster hade varit bättre.
17. Ok
18. Ok, men inte snabbt.
19. Tvekade om stigen genom det gröna som inte syntes under strecket var tillåten. Tappade ett par sekunder.
20. Hörde inte pipet, men sprang ändå.
Orolig i fållan att stämplingen vid 100 inte tagit. Kunde ändå inte riktigt tro på beskedet ej godkänd. Men sedan fattade jag att det var pajaskonsterna vid sjätte som såg till att hålla uppe den imponerande kvoten av underkända lopp. Bedrövligt! Synd, för bortsett från den lilla lilla detaljen att jag inte lyckades bli godkänd så var det ett hyfsat lopp utan alltför flagranta misstag.


Visa kommentarer (0)
 
SCC E2 (2017-05-31) SCC E2 (2017-05-31)