Centrum Team Sprint (2017-05-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nyboda
Arrangör: Centrum
Distans: Sprintstafett
Sträcka: HD90 3(4)
Sträcka: 2.98 km
Tid: 21:13
GPS:en inte riktigt med.
1. Nöjd att komma på att dra höger direkt vid startpunkten.
2. Noterade inte strecken som markera terrasser på kartan. Blev därför lite förvirrad om jag var rätt och om man fick springa där jag sprang. Men det var ok.
3. Rätt
4. Ajaj, Vek av rätt från asfalten. Lite tidigt kan man tycka, men det var både för att slippa stenprickarna och för att få en tydlig punkt att utgå ifrån. Men det utnyttjade jag inte. Följde med en annan löpare till fel kontroll, trots att jag kände att det var tokigt. Nästan en halvminut åt skogen.
5. Hittade inget lockande alternativ till att trassla med trapporn. Väl nere stämde inte verkligheten med mina förväntningar. Det gröna var planterade rabatter. Jag tänkte höga buskar, häckar eller liknande. Det jag trodde jag skulle se fanns inte. Förvirrade stod jag still och undrade var tusan jag hade hamnat. Kontrollen satt några meter bakom mig, helt öppet.
6. Rundade förstås lilla huset in i återvändshörnet där skärmen satt. GPS:en hängde inte med.
7. Ok
8. Tänkte runda långa huset på vänstersidan. Ändrade mig felaktigt efter ett infall. Valde dessutom fel att springa mellan långa husen. Höger om det högra hade varit bättre (jämförde med annan löpare)
9. Rundade det rosa och staketet på högersidan.
10. Ok
11. Ok
12. Höll på att dra förbi sista trappan. Konstigt.
13. Rörigt med ringar och kontrollsiffror. Svårt att se strecket. Trodde att 16 var 13. Kom på hur det skulle vara hyfsat rätt och tappade inte så mycket. Sprang vänstra vägen, eftersom jag hade börjat åt det hållet.
14. Ok
15. Ok
16. Ok, samma väg som mellan 13 och 14. Inte över det förbjudna gröna.
17. Ok
18. Tyckte jag var smart som valde höger. Det var jag inte.
19. Ok
Visa kommentarer (0)
 
Centrum Team Sprint (2017-05-21) Centrum Team Sprint (2017-05-21)