Centrum Team Sprint (2017-05-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nybodahöjden
Arrangör: Centrum
Distans: Sprintstafett
Sträcka: HD90 1(4)
Sträcka: 3.19 km
Tid: 19:48
Haha, dråpligt! Bortom dåligt!
1. Bakersta startledet. Plockade lite placeringar. Försökte läsa på det gula, men det var inte lätt. Kände att jag var till vänster och klarade på det sätt gafflingen. Lite tur. Hade inte hundra koll.
2. Ner på asfalten kändes självklart. De flesta vek upp på stigen vid vattendraget. Någon enstaka gjorde som jag och fortsatte framåt. Borde ha sprungit hela vägen till vägkorset norr om kontrollen, men lockelse att snedda blev för stor. Ok i alla fall.
3. Följde ledet till gaffelkontroll och började sedan ta mig uppåt. Först därefter började jag tänka på allvar. Lutade åt att det hade varit bättre att gå neråt, men för sent att vända. Resten ok. Rätt sida sista huset. De flesta före gick fel höger om detsamma. I efteranalysen kommer jag fram till att bron ändå var rätt.
4. Vägvalet spelade nog ingen roll. Intressant att gubben framför sprang rakt genom nysått gräs. Det fick kosta en sekund att runda.
5. Ok
6. Ok
7. Gick inte på den luriga återvändsgränden. Fast osäkert om vänstervägvalet var rätt.
8. Bra fram till sista biten. Lät mig påverkas av andra löpar, blev ängslig och vek ner i stället för att lita på min kartläsning. Kostade nog nästan 20 sekunder faktiskt.
9. Så var det dags för komik. Tänkte rätt och valde högervägvalet. Det vänstra lockande om man inte tänker höjdkurvor, vilket jag för en gångs skull gjorde. Med högervägval i skallen svängde jag höger. Obegripligt uselt! I skallen också tanken att det är omöjligt att missa Essingeleden och bron jag redan sprungit på. Fick sedan ingenting at stämma, men gjorde absolut ingenting åt det. När jag till slut kom till sans visade det sig att jag vägen till bron var spärrad. 2 minuter kostade clownerierna. Obehagligt uselt!
10. Mycket brantare än vad som framgår av kartan. Den konstiga utgången kändes inte alls konstig på plats.
11. Försökte springa på för att få iväg brorsan.
Visa kommentarer (0)
 
Centrum Team Sprint (2017-05-21) Centrum Team Sprint (2017-05-21)