Klemmingekampen (2017-05-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gnesta
Arrangör: OK Klemmingen
Distans: 4,0km
Jämmer och elände, glömde klockan igen. Hafsigt inritatför hand...
RIktig kontrollplock. Inte helt säker på att jag fattar varför. Bra övning i alla fall. Hade svårt att få något riktigt flyt i orienteringen och slutresusultatet blev lite väl mycket bomtid. Har en klar känsla att jag är dålig i ringen. Kanske borde automatisera och lägga en sekund eller två på att alltid kolla definitionen.
1. ok
2. ok, rundingen i ringen berodde på terrängen, inte på att jag saknade koll
3. ok
4. Uselt, inte tillräcklig noga med riktningen. trodde att jag förlängde med höjden, men måste ha kommit på fel sida. Sårbegripligt. Särskilt som kontrollen visade sig synlig på långt håll andra vändan.
5. ok, men vad fort den kom
6. ok
7. ok
8. ok
9. ok
10. Kände att något var tok under transporten. Lyckades inte matcha karta och verklighet. Lite tvek, men hyfsat korrigerat utifrån osäkerheten.
11. Ok, Jocke före på stigen. Jag vek av tidigare för en genare väg till kontrollen (visste inte om vi hade samma). Förvånad var jag klart efter vi stämplingen.
12. Inte tillräckligt noga, Tog miste på det mindre kärret och det stora som jag tänkte följa till kontrollen. Insåg misstaget så ingen katastrof Fattade inte att det var ett kryss på kartan. Åtminstone ena benet är ju i direkt anslutning till en stig. Snyggt konstverk var det i alla fall.
13. Borde varit enkelt, men slarvade återigen med riktningen och tog fel höjd in på hygget. Dessutom mentalt lite skeva väderstreck i skallen. Dåligt!
14. ok
15. Äsch, tappade tid i ringen för att jag inte såg den jämra skärmen.
16. tveksamt, men ingen katastrof.
17. Ok
18. Ok
19. Ok
20. Ok
21. Ok
22. Ok
23. Ok
Visa kommentarer (0)
 
Klemmingekampen  (2017-05-01)