Lidingö Medel (2017-04-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Grönsta, Lidingö
Arrangör: Lidingö
Distans: H45 Medel
Sträcka: 3,8km
Sträcka: 4.64 km
Tid: 37:11
Snuvig. Lite spännande att se om det bara var i näsan. Det var det inte, men inte så farligt och som vanligt var det inte löpningen som påverkade resultatet mest. Grrrr!
1. Bra koll!
2. Stig kändes självklart, fast det blev lite mycket. Borde ha sprungit rakt första halvan. Något försiktigt kontrolltagning. Ängslig förstås.
3. Utgången inget vidare. Andra halvan bättre.
4. Stön! Transporten egentligen rätt ok. Men in i ringen har jag ett koncentrationsglapp. Inte fokus på uppgiften. Parallellfel med de två punkthöjderna. Väljer att glida ner till vänster. Ingen skärm. Hade i det läget varit en smal sak att rätta till med 30 sekunders tapp. I stället blir blicken blank och historielös. Min totala oförmåga till inläsning firar triumfer. Till slut bestämmer jag mig för att ta skeden i vacker mun, springa ut till vägen och börja om. (Gör det också. GPS:en inte så vass på Lidingö tydligen). 5 minuter åt fanders.
5. Dålig riktning, dålig koll. Kunde ha slutat illa.
6. Skärpte till mig. Bra!
7. Bra!
8. Ok, folk i ringen. Kanske lite tur.
9. Bra
10. Ok, kanske borde ha gått på linjen, uppepå.
11. Ok
12. Ok, lite ängsligt. Kanske bra.
13. Valde att runda på stigen. Tänkte att det var säkrare. Det är det inte om man släpper allt bara för att man ser en skärm som visar sig vara fel. Suck!
14. Ok
Visa kommentarer (0)
 
Lidingö Medel (2017-04-09) Lidingö Medel (2017-04-09)