Luffarnas långdistans (2016-09-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Älta
Arrangör: Skogsluffarna
Distans: H45 lång
Sträcka: 6,4km
Sträcka: 8.4 km
Tid: 68:12
Genomsnittlig puls: 139
Maxpuls: 161
Inte min dag.
1. Borde ha gått på linjen. Dålig riktning i avslutningen blev till en liten krok.
2. Bestämde mig lite sent för runtvägval. Geniomförde det någorlund ok, fast det kändes som att det gick långsamt. Ingen kräm. Blir intressant att kolla sträcktid och sträckplacering.
3. Inga problem
4. Ganska bra bortsett från hanteringen av det gröna innan ringen. Borde sökt vit skog. Det hade jag klarat.
5. Lite försiktigt, men ok.
6. Riktigt bra om jag får säga det själv. Bra koll.
7. Gick lite för bra på förra. Straffade sig här. Dålig koll på avstånd. Först misslyckades jag med att identifiera en i naturen väldigt tydlig sänka på kartan. Fortsatte lite trevande och kom till en skärm som inte var min. I stället för att mala på (vilket nog hade löst det hela så fick jag lite panik. Kostade mer än sex minuter!
8. Tänkte följa höjdkurvan och gjorde väl det någorlunda. Från branten som jag identifierade borde jag dock ha gått rakt på kontrollen.
9. Wow! Fem poäng till den som kan förklara hur jag tänkte! Rätt svar är antingen ”fel” eller ”inte alls”. Avslutningen, att inse var jag var, vika från stigen och ta kontrollen via avstämning med storstenen får jag dock vara nöjd med.
10. Oklart om det var värt att trassla sig ner till stig i stället för att springa uppepå. Långspurten resulterade dock i loppets högsta puls, 161 slag per minut. Låter lågt i mina öron.
Visa kommentarer (0)
 
Luffarnas långdistans (2016-09-18) Luffarnas långdistans (2016-09-18)