Nacka by night (2016-09-16)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hellasgården
Arrangör: Ravinen
Distans: ÖM9
Sträcka: 7,5km
Sträcka: 9.69 km
Tid: 77:47
Trekvart innan första start var för sent för att få en Ö8. Fick gå upp på Ö9 i stället.
1. Har bestämt för mig att jag passerade startpunkten. Annars får jag skämmas. Klockent genomförande, fast inte svårt med fältet.
2. Borde ha genat. I stället hamnade jag mellan de båda tvärstigarna. Väldigt passivt i ringen.
3. Inga problem.
4. 700 meter väg och storstig en fredagkväll. Höll på att avlida av tristess. Omöjligt att inte börja tänka på annat. Funderade bland annat på hur banan kunde vara svart. Drog förbi i god fart och fixade en rejäl bom, nära sex minuter. Dråpligt!
5. Ok.
6. Efter tristessen var stigvägval uteslutet. OK genomförande.
7. Kollade vänster i ringen, borde haft vidvinkel på.
8. Dåligt i ringkanten.
9. Trivial.
10. Ha! Rätt tunnel! Kom ihåg att stämpla!
11. Lyckades antagligen inte hålla mig på kartans stig. Fixade kontrollen ändå.
12. Äsch, den luddiga planen var nog att dra linjen (undvika stig för att få lite orientering). Usel riktning, måste ha sprungit på måfå. Men det hela blev hyfsat, studsade mot storstigen. Dessvärre alldeles för passiv in i och i ringen.
13. Omsprungen av Järfälla.
14. Starten inte resultat av ett medvetet beslut. Försökte hänga på lampan framför. Insåg att jag sprang tvärs linjen, men gjorde inget åt det! Vid böjen på storstigen hade jag i alla fall en plan: Passera i närheten av 17, så småningom haka på storstigen och avsluta rakt österut på den mindre stigen. Transporten kunde ha varit bestämdare, men på det hela taget hyfsat bra genomfört. Såg Järfälla komma från söder och stämpla före.
15. Transporten strålande, men avslutningen kass. I stället för att använda kompassen från stigkorset ONO kontrollen försökte jag läsa gränsen mellan det vita och det vitprickade gula, trots avsaknaden av beståndsgräns. Det var omöjligt. Nästan tre minuter. Fattar inte hur jag kunde rulla ner ända till diket i jakten på skärmen. Hjärnsläpp.
16. Trasslig transport. Undrar om skärmen satt rätt. Jag tyckte att det stämde men GPS:n
17. Kul vägvalssträcka. Fastnade för vänsterbåge på stig och att ta kontrollen från söder. Började bra när jag hittade stigen i det gröna vilket jag klassat som en riskaktivitet. Men sedan lyckades jag inte behålla rätt stig under fötterna. Något förvirrad när jag kom till den större stigen. Planerade om och avslutade säkert.
18. Dålig utgångsriktning. Varför? Lite snett in i ringen, men inga större problem.
19. Lite kubbning, ikapp och förbi.
20. Gjorde vad jag kunde för att hålla spurtmotståndaren bakom mig.
Visa kommentarer (0)
 
Nacka by night (2016-09-16) Nacka by night (2016-09-16)