Attunda medel (2016-08-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fäboda
Arrangör: Attunda
Distans: H45M
Sträcka: 4,1km
Sträcka: 4.66 km
Tid: 35:52
Samma bana som D21 och H40. Fick stryk av Malin, Moa, Sara, Carro, Henrik och Niklas. Ändå undvek jag katastrofer, men idag räckte det med ett antal småsopiga kontroller förmodligen kombinerat med ett lite för lågt tempo för att halka efter. Det positiva är att jag inte kände mig särskilt trött i mål. Förvånande!
1. Vek av stigen precis där jag avsåg, men i stället för en kompassflukt så såg jag en väldigt tydlig höjd och sprang till den. Som jag uppfattade det betydligt tydligare än den utsatta kontrollpunkten. ”Min” höjd låg förvisso inte på rätt plats, alltför nära stigen. Dessutom kändes den lite för stor, men jag kunde ändå inte undvika att känna mig lurad av kartritaren.
2. Lyckades inget vidare med riktningen och fick kroka in den.
3. Noggrann, rakt på, bra!
4. Ok
5. Ingen vidare transport. Höll på att tabba mig med stigarna. Märkligt dålig avslutning för jag visste exakt var jag gick ner bredvid branten ner på elljusspåret. Måste kunna avsluta bättre då.
6. Trivial
7. Valde att runda lite på stig. Vet inte om det var rätt.
8. Ut på stigen enligt plan, men sumpade avslutningen. Eventuellt lurades jag av otydlig stig som inte kvalificerat sig för kartan. Måste nyttja kompass i ett sådant läge.
9. Rätt bra.
10. Alldeles för tveksamt. Kostade många sekunder.
11. Bra!
12. Äsch! Koll på fälthörnet och borde bara sprungit upp och stämplat. Men när jag såg stenskravlet i naturen hittade jag bara det i bortre ringkanten och tog det för sanning fast jag omöjligtvis kunde ha kommit dit bort.
13. Ok.
14. Spurtade rätt bra för att vara jag.
Visa kommentarer (0)
 
Attunda medel (2016-08-14) Attunda medel (2016-08-14)