Attunda Lång (2016-08-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fäboda
Arrangör: Attunda
Distans: H45 Lång
Sträcka: 6,6km
Sträcka: 7.54 km
Tid: 58:38
Inte så svårt, ändå några missar. Fast med mina mått mätt får de betraktas som smärre. Skön temperatur (klarar inte värme något vidare), men farten ändå för dålig. Hade magen varit på min sida i dag hade det kunnat gå fortare sista fjärdedelen.
1. Valde kortaste vägen. Noggrann hela vägen. Det betalade sig.
2. Valde att gå igenom hagen i de markerade passagerna i stället för att runda. Rätt för mig som inte har någon tempoökning på stig. Orolig upp mot kontrollen, lite i onödan. Hyfsad koll.
3. Fortsatt noggrann. Bra.
4. Å så ett svårbegripligt tidstapp. Rakt på men ingen skärm. Två minuter senare kan jag stämpla på samma ställe. Fattar faktiskt inte.
5. Följer upp med dåligt men mer begripligt tapp. Håller inte riktningen efter att jag lämnat stigen och får till ett parallellfel. Nåja, inte särskilt parallellt, men fel.
6. Bra.
7. Om skogen hade varit så vit som jag antog hade det varit rätt. Men det var lite trassligt så stigvägvalet var säkert bättre. Det gula området innan kontrollen bestod så vitt jag kan bedlmma det av sly.
8. Rundade det gröna fint, men attacken för dålig. Rädd att springa förbi.
9. Kändes som en rätt godtycklig kontrollpunkt. Skulle inte kunna svära på att den satt rätt precis. Om någon krävde en ståndpunkt så skulle jag nog hävda att den satt fel. Min GPS och Livelox ger ett visst stöd för denna teori.
10. Ok, hyfsad koll.
11. Den lilla försynta texten ”brandområde” lyckades jag dessbättre uppfatta.
12. Önskar att jag kunde ha hållit fart.
13. Usel riktning. Borde ha förlängt med dike och stig åt väster i stället.
Visa kommentarer (0)
 
Attunda Lång (2016-08-13) Attunda Lång (2016-08-13)