Trekvällars E3 (2016-07-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Dammtorpssjön
Arrangör: Ravinen
Distans: H45 Lång
Sträcka: 6,7 km
Sträcka: 8.16 km
Tid: 62:37
Idag var det inte katastrofalt bara dåligt. Ett fall framåt.
1. I ärlighetens namn hade jag redan sabbat det hela innan jag träffade brorsan. Fast vad gjorde han där? Tog i alla fall mer än fyra minuter att fånga kontrollen efter familjeträffen.
2. Utmärkt!
3. Ok
4. Bra
5. Ok
6. Ok
7. Ok
8. Tappade bort mig under transporten, tänkte nyttja stigar närmare linjen. Klantigt stopp i ringkanten. Påverkad av annan löpare. Men fick i gengäld hjälp att hitta rätt.
9. Bra
10. Dålig orientering som Winsplits påstår kostade drygt 2 minuter. Kändes som betydligt mer. Överens med kartritaren om det gröna är jag inte och det kostade mig åtminstone en del av tiden.
11. Vecklade ut kartan och ägnade lång tid åt vägval. Bestämde mig och satte av åt fel håll. Modfälld när jag upptäckte det vilket tog ytterligare tid. Ännu värre när jag trasslade mig upp på den gröna höjden. Kändes som att jag borde varit vid bron när jag väl kom iväg. Sedan helt ok, men säkert frånsprungen av många.
12. Funderade på om jag skulle vända tillbaka till vägen eller runda golfbanan för kortare väg till bron. Valde det senare, men rundade alltför mycket. Grrrrr. Avslutningen något tveksam.
13. Ok, även om S över linjen generellt sett inte brukar vara optimalt. Svårt att fatta vad kontrollpunkten var för något.
14. Ok
15. Hehe, ovanligt trick att låta löparna stämpla 100 och sedan bjuda på ännu en kontroll. Inte helt moraliskt försvarbart i min bok.
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars E3 (2016-07-06) Trekvällars E3 (2016-07-06)