Ultra-KM, Höstlunken Ö10 (2015-11-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Västerhaninge
Arrangör: Snättringe
Distans: Öppen
Sträcka: 12,9km
Sträcka: 15.36 km
Tid: 137:36
Nedrans amerikaner! Ett par kilo tyngre på en vecka toppat med lite Jetlag var inte optimalt att ge sig på den längsta sträcka jag sprungit sedan startsträckan på Tiomila i maj 2013. Kände redan på väg till start att det skulle bli en tung vända. Lade bort alla ambitioner om placering i KM och satsade på att fullfölja i makligt tempo. Det var klok, för tröttheten kom ändå väldigt tidigt i loppet. Får vara nöjd med att ha hankat runt. Inga bomtider enligt Winsplits, vilket är trevligt även om det inte riktigt speglar loppet. Blev mest grovorientering, inte alltid med optimala vägval och transporter. Några dåliga kontrollattacker också.
1. Fuskade nog genom att vika innan startpunkten. Hade inte en tanke på den. Hade nog varit bättre med ett vänstervägval till den raka storstigen söder om ringen.
2. Varför inte på linjen?
3. Varför släpa med en kompass om man inte använder den?
4. Dålig koll på väg till vätskan. Visste inte hur långt jag hade kommit och ett litet tag blev jag orolig att jag dragit mig söderut utanför kartan. Efter vätskan rätt bra, men riktigt trögt, särskilt där det inte var lättlöpt.
5. Återigen vore det bra att kunna hålla riktning.
6. Rätt bra faktiskt!
7. Äsch, bra nästan fram till ringen. Visste exakt var jag var, men slarvade bort i övermod genom att inte kolla kompassen.
8. Bra!
9. Inte bra, följde efter folk efter vätskan och sprang inte på den stig jag trodde. Det förvirrade en hel del. Kunde ha gått riktigt illa. Nöjd att jag lyckades rätta till!
10. Målet började kännas inom räckhåll, men ingen som helst kraft att öka farten. Den avtog snarare om möjligt.
11. Ok, men kanske inte helt optimal väg.
12. Dålig rundning av tomtmarken. Lite snävare borde jag väl ha vågat.
13. Rätt bra.
14. Ok
15. Trivial
Visa kommentarer (0)
 
Ultra-KM, Höstlunken Ö10 (2015-11-01) Ultra-KM, Höstlunken Ö10 (2015-11-01)