Trekvällars E2 (2015-06-30)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sicklasjön
Arrangör: Ravinen
Distans: H45 Medel
Sträcka: 2,9km
Sträcka: 2.59 km
Tid: 23:50
Wow! Å jag som trodde att jag nått rock bottom i Sälen. Tydligen inte. Men helt bortsett från min insats är väl 2,9 km lite väl snålt för en H45 medeldistans. Om man sedan bara väljer att plocka fyra kontroller blir det rätt lite pang för pengarna.
1. PM varnade för att det fanns fler stigar i verkligheten än på kartan. Blev ändå förvånad och funderade på hur HD10 skulle klara av oredovisade jättestigar. Själv hade jag hyfsad koll även om det sviktande självförtroendet ledde till redigt tvek i ringen.
2. Någorlunda ok även om jag stannade i ringakanten. Såg ut som en höjdkurva där.
3. Ganska bra.
4. Dålig riktning. Visste dock at jag var höger och såg det som en luten fördel att jag visste åt vilket håll jag skulle leta. Ändå blev jag extremt osäker och höll på att dra höger när jag inte såg några stenar.
5. Börjar bra, bestämmer mig föra att ta lite höjd i taget. Men efter hundra meter slår jag en flukt på kartan. Tydligen inget tumgrepp i det läget. Får för mig att jag är på väg från 5:an till 1:an och att ag alltså siktar på fel ring. Snabbare än en grisblink sabbar jag loppet genom att låta detta infall bli sanning. Får ändå en tydlig chans att fånga förnuftet när stenen i sluttningen inte finns med på kartan. Alltför märkligt men min hjärna förklarar det med en kartmiss. Hehe! På väg söderut försöker jag vara väldigt uppmärksam för att säkra var jag är och pressar kraftfullt in verkligheten i ett gigantiskt parallellfel. Riktigt förvånad blir jag när inte skärmen dyker upp. Det utgör startskottet på en ytterst förvirrad skogspromenad. Jag lyckas aldrig läsa in mig, vilket naturligtvis beror på att min förmodade position är alltför långt ifrån min verkliga position. Till slut får jag helt enkelt kapitulera. Får verkligen hoppas att detta var rock bottom. Nu j-r!
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars E2 (2015-06-30) Trekvällars E2 (2015-06-30)