Trekvällars E1 (2015-06-29)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hammarby Sjöstad
Arrangör: Ravinen
Distans: Förlängd sprint H45
Sträcka: 4,0km
Sträcka: 5.23 km
Tid: 30:17
Pinsamt! Sprintfuskare! Regelöverträdelser flera gånger om och borde därmed ha varit diskad.
1. Nästan rätt vägval. Skulle ha sprungit norr om det nordligaste L-formade huset. Då hade jag inte genat över gräsmattan som var markerad som tomt. Svårt när verkligheten inte ger någon direkt ledtråd att det skulle vara otillåtna steg.
2. Rätt, men kunde varit bättre in i ringen.
3. Ny sneddning över förbjudet område. Inte en tanke på att det skulle vara otillåtet. Sedan lite förvånad att vägen inte fått färg. Kartan alltså ofärdig där banan gick.
4. 2 minuters vila utom tävlan. Lite irriterad att jag inte sprungit fortare. Utnyttjade hela tiden med att försöka läsa in banan utan att lyckas få något att fastna i huvudet. Märkligt dåligt!
5. Tveksamt om högervägvalet skulle ha varit bättre än vänstervägvalet. Först höger sedan vänster som jag gjorde dock inte bra. Till mitt försvar såg det inte riktigt ut som kartan säger där jag skulle vika höger.
6. Fick brorsans rygg. Vi hade inte samma kontroll, men när han stannade dök tanken om det var tillåtet att korsa spårvagnsspåret upp. Bestämde mig för att det var det.
7. Lyckades trots tidigare inläsning inte nyckla upp var det gick att springa. Vände och rundade till 8:an. Svor när jag insåg att jag skulle ha 7:an först. Träffade brorsan vid skärmen och vi slet båda i densamma för att försöka hitta stämplingsenheten. En dam kom och visade att den satt på räcket bredvid. Lurigt!
8. Tillbaka.
9. GPS:en visar inte att jag hann uppför en trappa till och fick vända. Rosa fläcken vet jag fortfarande inte vad den betyder. Eventuellt diskad (för tredje gången). Åtminstone tolkade jag det så när jag sprang från sexan.
10. Tämligen trivial.
11. Lite förvirrad över väderstrecken. Stannade sedan till och kontrollerade fyra gånger att det skulle gå att springa "genom" mellan husen. Tillåtet! Synd att man behövde dyrk, för dörren var låst. Rätt dålig kartritning/banläggning.
12. Fanns kortare väg.
13. Äsch ett litet hjärnsläpp och stopp vid sista trädet innan bron.
14. Rätt!
15. De övriga "fusken" hade jag nog kunnat förklara bort som olycksfall i arbetet, men det här är lite väl grovt även om jag inte insåg felet under loppet. Väldigt svårt att de, men jag tyckte att det var en brun korridor ovanför trappan mellan branten och tomten. Men väl uppe sprang jag in genom den öppna grinden till dagiset, rundade något lekredskap och ut genom en annan öppen grind precis vid kontrollen.
16. Riktigt dåligt genom skogen. Styrdes av löpbarhet som kartan inte riktigt vittnar om. Förvånade när trappan dök upp och tog den. Tidskrävande!
17. Försökte öka farten.
Visa kommentarer (0)
 
Trekvällars E1 (2015-06-29) Trekvällars E1 (2015-06-29)