Dag-KM (2018-06-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Vendelsö
Land: Sverige
Distans: 5,8
Sträcka: 7.79 km
Tid: 69:11
Genomsnittlig puls: 187
Maxpuls: 207
Hm. Lite kluven om hur jag tycker att det gick idag. Å ena sidan gjorde jag ett megamisstag, å andra sidan sprang jag sjukt snabbt efter det. Kul att jag vann iaf!
K1 Tycker att jag ser ett bra vägval med stig nästan hela vägen. Springer på bra tills jag kommer till en korsning och blir ståendes pga att jag försökt läsa in kommande sträckor och då inte kollat vart jag skull på denna sträcka. Ingen fara däremot och tar kontrollen bra.
K2 Kanonbra, såg kontrollen ganska tidigt
K3 Också bra, lite snetti början men ändå bra
K4 Vet inte asså, tyckte den branten vid stigen såg betydligt större ut och antog att jag var vid de stora branterna. Tappar 11 min enligt Bomkoll. Katastrof asså
K5 NU JÄVLAR!! Martin som startade 4 min efter mig passerade när jag inte hittade 4an och nu var det dags att jaga!! Tar kontrollen bra
K6 Också bra, ser Martin springa ut från kontrollen
K7 Är i fel sänka först men inser mitt misstag
K8 Bättre vägval än Henrik och Martin tror jag för jag plockade ett antal meter på dem iaf
K9 Bara hängde Henrik. Nu var det fokus på att distansera Martin som vi passerat vid utgången från K8.
K10 Fel vägval inser jag i efterhand. Stigen runt åt höger hade varit bättre men jag såg den inte och även om jag gjort det så hade det nog tagit emot att släppa den rygg som jag nu hade till hjälp. Gör sträckan bra ändå, lite förvirrade vid stigen innan kraftledningen.
K11 Försöker dra ifrån Henrik ute på stigen men han hänger i alldeles för bra
K12 Jobbigt men gick bra
K13 Skulle varit grönt vid den sluttningen då det var fullt av ormbunkar men det gick ändå bra. Tveksamt om det var en sten också. Kändes mer som en punkthöjd eller höjd.
Mål Så jävla jobbigt. Tänker att jag tar Henrik på spurten men när jag går upp bredvid för att gå om så lyckas han ligga kvar bredvid. Vi ligger jämsides hela rakan in mot mål men tyvärr så lyckas Henrik stämpla före mig. Skulle gjort som Janne sa åt mig i efterhand och tacklat ner Henrik precis innan stämpling.
Är väl ändå nöjd med dagens lopp och har en bra känsla med mig till Jukola nu. Bra fart i benen, tror aldrig jag sprungit så snabbt på en orienteringsbana som jag gjorde från K4 och in i mål. Sjukt skön känsla asså!
Visa kommentarer (0)
 
Dag-KM (2018-06-14) Dag-KM (2018-06-14)