Grövelsjön träning 2 (2017-08-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Lappvôll'n
Arrangör: Sven Lundbäck
Land: Sverige
Distans: ~7,6
Sträcka: 12.21 km
Tid: 136:45
Genomsnittlig puls: 168
Maxpuls: 223
Nja, inte lika bra som gårdagen men ändå ok. Fokus var ju inte på prestation utan att njuta och det tyckte jag att jag gjorde ändå. Sprang den typ baklänges.
K20 OK
K19 Bra
K16 Lite snett först men ändå bra
K15 Kommer till nån grop innan och blir lite förvirrad (vet inte varför men). Är sen nära att missa kontrollen när jag väl är rätt när jag nästan missar snitseln.
K14 Bra
K13 Bra
K10 OK
K11 Lite snett först men ok
K12 OK
K9 Bra, läste bra trots lite plottrigt på kartan
K8 Bra
K7 Går ganska väldigt snett men fattar var jag är ute på kärret. Blir dock störd av en ren som stannar upp och stirrar på mig, blir då lite tveksam på hur jag ska agera. Han spring sen iväg men åt samma håll som kontrollen och jag avvaktar lite och tappar då även lite fokus.
K6 Bra men blir återigen störd av en ren som stod precis inne vid kontrollen så blev lite chockad då jag inte såg den förens jag var ~10m ifrån den. Den sticker dock direkt så det var inget att tänka på mer.
K5 Kollar inte kompassen alls och sticker iväg fel en bit innan jag inser mitt misstag. Men när jag vänder upp så är det ytterligare en ren där. Han ställer sig mitt i vägen så jag passerar lite försiktigt men den verkar inte bry sig. Sen bra kontrolltagning.
K4 Ser här den femte och sista renen men den brydde sig inte alls så det var EGENTLIGEN inte något störnings moment. MEN jag lyckas komma av mig från riktningen under min renspaning och irrar lite. Kommer sen till gropen NÖ om kontrollen men eftersom den är fylld med vatten så blir jag jätteförvirrad. Fattar ändå typ vart jag är och springer ner till vad jag tror ska vara kontrollen men eftersom att snitseln ligger i backen så ser jag den inte först, men tog inte så lång tid att rätta upp.
K3 Bra, sprang upp på höjden där först för att ta en banan/utsikts-paus. Går till fel grop först bara sen men
K2 Gör en bra sträcka men hittar ingen snitsel så irrar ett bra tag innan jag bestämmer mig för att sticka vidare.
K17 OK
K18 Hittar åter igen ingen snitsel men orkar nu inte leta nåt utan stack bara hem. Skippar 1an pga för lite ork
Roligt ändå! inte så bra orienterat men ack så kul med annan terräng. Härligt att vara i fjällen ändå!
Visa kommentarer (0)
 
Grövelsjön träning 2 (2017-08-08) Grövelsjön träning 2 (2017-08-08)